facebook

У Лондоні спалахнув 24-поверховий будинок: десятки постраждалих, є загиблі. Опубліковані відео і фото

У західній частині Лондона вранці 14 червня сталася страшна пожежа – вогонь повністю охопив 24-поверховий житловий будинок. Уже відомо про понад 70 постраждалих від вогню і про шість загиблих.

“На даний момент ми можемо підтвердити загибель шести осіб в результаті пожежі в районі Північний Кенсінгтон сьогодні, 14 червня, рано вранці, – цитує ТАСС повідомлення поліції. – Поки що досить ранній етап і ми очікуємо, що їх кількість (жертв) може зрости”.

За даними місцевих медиків, в результаті пожежі в Grenfell Tower були доставлені в лікарні 74 людини, 20 з них перебувають у критичному стані, пише Reuters.

У масштабній рятувальній операції в лондонському районі Північний Кенсінгтон брали участь близько 40 пожежних машин і 200 рятувальників.

Пожежа спалахнула перед світанком за місцевим часом в середу, коли більшість мешканців будинку були ще в ліжку. За даними місцевої влади, в будівлі в момент виникнення вогню могли перебувати до 600 осіб.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

За словами рятувальників, займання сталося на другому поверсі, а потім вогонь стрімко поширився вгору. Пожежні провели екстрену евакуацію. Деякі мешканці виявилися заблоковані під дахом, і пожежникам довелося докласти чимало зусиль для їх порятунку. Очевидці також розповіли, що деяким людям, щоб врятуватися, довелося вистрибувати з вікон будівлі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...