facebook

Гройсман анонсував нове підвищення мінімальних зарплат

Мінімальна заробітна плата зросте з наступного року.

Прем’єр міністр України Володимир Гройсман прогнозує підвищення мінімальної заробітної плати на фоні зростання економіки.

Про це він повідомив прес-службу Кабінету Міністрів України, пише ТСН

“Середня заробітна плата по країні до кінця року перевищить 7 тис. гривень, мінімальна заробітна плата – 3200 грн. Але наступного року мінімальна заробітна плата зросте. Ми все будемо робити для того, щоб економічний ріст приводив до збільшення доходів громадян”,

– зазначив глава Уряду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На його думку, зміцнення національної економіки дозволить збільшити доходи українців та підвищити заробітну платню.

Прем’єр зазначив, що ключовим моментом росту стане стимулювання створення нових робочих місць через розгортання масштабних інфраструктурних проектів, підтримка промисловості.

Глава Уряду нагадав, що програми підтримки вже працюють в агросекторі, фармакології, машинобудуванні. Найближчим часом уряд представить проект закону, який дозволить провести швидку модернізацію та переоснащення підприємств. Зокрема, йдеться про 3-річну розстрочку по сплаті ПВД при імпорті обладнання, якого немає в Україні.

“Це нові технології, виробництва в країні і підтримка реального сектору економіки. А що заробить економіка, будемо реінвестувати у життя людей. Наш пріоритет – розвивати економіку і, як результат, віддавати людям належне через зарплати і пенсії”, – підкреслив Володимир Гройсман.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...