facebook

“Здивуванню не було меж”: Ані Лорак передала вантажівку з продуктами і речами в чернівецький дитбудинок

37-річна виконавиця займається благодійністю, але приховує це Скандальна співачка Ані Лорак, яка народилася на Буковині, допомогла дитячому будинку в Чернівцях.

Про це повідомила місцева мешканка Ірина Чернова в своєму Instagram-акаунті. За її словами, 37-річна Лорак відправила вантажну машину з продуктами і речами в дитбудинок.

“Сьогодні я хотіла б написати про людей, які не афішують свою роботу, але для мене виступили великим прикладом! Нещодавно ми з моєю командою відвідали один з дитячих будинків міста Чернівці і були вражені побаченим: велика машина, в якій було багато різноманітної техніки, речей і продуктів, розвантажувала усе у дитячий будинок! Моя цікавість мене перемогла, і я запитала у них, хто виступає меценатом. Відповідь – Ані Лорак! Моєму здивуванню не було меж. Уявляєте, Ані Лорак! Поважаю таких людей, які не словом, а ділом, і закликаю кожного з вас творити хоча б маленьке добре діло, але кожен день”, – написала Ірина.

Користувачі в коментарях захоплюються вчинком співачки. При цьому, сама Лорак ніяк не афішує своєї благодійної діяльності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...