facebook

Красиво і некорисно: Британська компанія заборонила чоловікам мати бороди

Британська будівельна компанія The Mears Group попросила працівників чоловічої статі голитися й не носити бороду не через естетику, а для здоров’я та безпеки.

April bring May

Допис, поширений The Gay Beards (@thegaybeards)


В цілому, адміністрація не забороняє мати щетину доти, поки вона не заважає одягати спеціальну маску на обличчя, яка захищає від пилу, йдеться на The Independent.

Якщо чоловік носить бороду з релігійних міркувань чи за станом здоров’я, він повинен надати довідку від лікаря чи відповідної установи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щоб повідомити своїх працівників про нововведення, адміністрація розіслала їм листа, у якому пояснила, що обов’язковість протипилових масок обговорювалася із фахівцями охорони праці.

“Якщо чоловік має поголене обличчя й одягає на виробництві тугу маску, це дозволяє уникнути потрапляння забрудненого повітря у легені”, – йшлося у повідомленні.

Працівників попередили, що за недотримання нових правил до них можуть застосовувати дисциплінарне покарання.

Who’s feeling cheesy today??

Допис, поширений The Gay Beards (@thegaybeards)

Проте чоловіків найбільше обурив той факт, що із нововведенням вони не зможуть мати такий зовнішній вигляд, який хотіли б.

Працівники запропонували розробити інший дизайн маски, на що у компанії повідомили, що лише невеликий відсоток чоловіків дійсно муситиме пожертвувати частиною свого іміджу, тому правил не переглядатимуть.

April bring May

Допис, поширений The Gay Beards (@thegaybeards)

Spring is right around the corner!! With a ton of new beards coming, what do you want to see?? ‍♂️‍♂️

Допис, поширений The Gay Beards (@thegaybeards)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...