facebook

«Мамо, я ж обіцяв»: Марк Цукерберг вразив мережі несподіваною звісткою

33-річний американський підприємець і засновник корпорації Facebook Марк Цукерберг отримав першу вищу освіту і похвалився дипломом Гарвардського університету. Відповідний пост з’явився на його особистій сторінці в Facebook.

У 2002 році Марк Цукерберг вступив до Гарвардського університету на факультет психології. Однак, як відомо, навчання майбутній мільярдер не закінчив. З підліткового віку він захоплювався IT-технологіями й успіхи в сфері його хобі незабаром привели до створення найпопулярнішої соцмережі в світі. Турботи і зобов’язання змусили молодого генія кинути навчання на другому курсі.

У четвер, 26 травня, Цукерберг опублікував знімок з батьками, на якому постав у мантії випускника і похвалився дипломом факультету психології Гарвардського університету.

“Мам, я ж обіцяв, що повернуся і отримаю освіту”, – прокоментував свій пост підприємець.

Всього за 14 годин пост Цукерберга зібрав понад 2 мільйони лайків і десятки тисяч перепостів. Шанувальники засновника Facebook не приховують захоплення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Марку, неймовірно! Вітаю! Тепер я можу сказати своїм дітям, що вони повинні отримати освіту, навіть будучи мільярдерами”, – написали в одному з коментарів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...