facebook

Керівник Євробачення: Все пройшло бездоганно, жодних проблем

Керівник пісенного конкурсу “Євробачення” Ян Ола Санд відзначив надзвичайно високий рівень організації конкурсу в Києві.
Про це він сказав на зустрічі із президентом Петром Порошенком, організаторами та ведучими заходу, передає прес-служба голови держави.
“Кожного року ми маємо якісь певні зауваження чи скарги: чи то транспорт, чи логістика, безпека, чи інші аспекти. Але Євробачення в Києві пройшло бездоганно. Ми не мали жодних проблем. З українського боку все було організовано на найвищому рівні”, – зазначив він.
Президент зі свого боку поскаржився, що провести музичне свято було нелегко через російську агресію на сході і півдні України, але все вдалося якнайкраще.
“Мої щирі поздоровлення вам усім. Євробачення-2017 було організовано на дуже високому рівні. І це є результатом дуже ефективної координації та взаємодії вашої і нашої команд”, – сказав він.
Порошенко похвалився, що його дружина Марина теж була залучена до Євробачення – брала участь у відкритті конкурсу.

Якісну організацію пісенного змагання також відзначив член Адміністративної ради Європейського Мовної Спілки Павел Грицак.
“Була зроблена чудова робота, щоб усі журналісти, конкурсанти та фанати відчули гостинність Києва і перебували в комфортних умовах. Я дякую українській владі і вам, пане президенте, за цю значущу підтримку”, – сказав він.

Як повідомлялося, в ніч з 13 на 14 травня відбувся фінал конкурсу “Євробачення” 2017 року. Перемогу здобув представник Португалії Сальвадор Собрал із композицією “Amar Pelos Dois”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...