facebook

“UA:Перший” пояснив, чому не показав виступ ONUKA на Євробаченні-2017

Телеканал “UA:Перший” пояснив, чому запустив рекламу під час виступу ONUKA на Євробаченні-2017. Там пояснили, що телеканал має зобов’язання перед рекламодавцями, тому не міг скасувати вихід реклами.

Про це мовиться на Facebook-сторінці “UA:Перший”.

“Сітка телевізійного мовлення передбачає рекламу, яку, на жаль, не можна скасувати, адже телеканал UA:Перший має зобов’язання перед рекламодавцями”, – зазначається у повідомленні.

Там додали, що практика прямих ефірів передбачає наявність інтервал-актів: виступів виконавців між основними номерами шоу для публіки у залі.

“Таку версію шоу можуть побачити глядачі у залі, які придбали квитки, а також глядачі офіційного YouTube-каналу Eurovision Song Contest, який наживо транслює шоу без виходу на рекламу. Інші офіційні мовники роблять рекламні перерви у трансляціях. Такі правила діють для всіх партнерів Євробачення”,– мовиться у роз’ясненні телеканалу.Окрім того, у повідомленні “UA:Перший” наголошується, що телеканал надав можливість переглянути наживо фінал Євробачення-2017 без перерв у високій якості на своєму сайті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...