facebook

Перша леді Франції: що відомо про дружину нового президента Франції – Бріджит Макрон

Історія кохання нового президента Франції – Еманнуеля Макрона – з його дружиною заполонила перші шпальти видань не лише у його країні, а й у світі.

Їй 63, йому – 39. Їхня історія знайомства могла стати сценарієм для голлівудської мелодрами – звичайно, зі щасливим кінцем. Еммануель Макрон – молодий, красивий, розумний, талановитий та секс-символ у французькій політиці. Природно, що французи активно обговорювали його особисте життя.

Сайт “24” зібрав факти про життя Бріджит Макрон та дивовижну історію кохання із Еммануелем, яка дійсно захоплює. Про те, як найсексуальніший французький політик завоював аудиторію, навіщо він няньчить чужих онуків і чому одружився на своїй шкільній вчительці – читайте в матеріалі.

Сім’я Бріджит

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Бріджит Троньйо народилася 13 квітня 1953 року на півночі Франції (містечко Ам’єн) – у родині відомого шоколатьє. Вона була шостою і наймолодшою дитиною. Компанія її кондитерської династії, яка налічує п’ять поколінь, виготовляє, зокрема, тістечка “макарон”. Родинний бізнес – досить успішний і приносить прибуток у чотири мільйони євро на рік.

Перший шлюб

Коли Бріджит було 21, вона вперше вийшла заміж за банкіра Андре Луї Озьера і згодом народила йому трьох дітей: сина Себастьяна і дочок – Лоренс і Тіффані.

Знайомство та одруження Макрона та Бріджит

Майбутнє подружжя познайомилося ще тоді, коли Еммануелю було 15 (!) років. Бріджит Троньє тоді викладала французьку і вела театральний гурток у в приватній школі La providence, де навчався Макрон.

Вперше вони зустрілися під час підготовки театральної п’єси. Дивлячись на мадам Макрон, можна припустити, що в молодості вона була дуже гарненькою, та й, ніде правди діти – зараз Бріджит теж у відмінній формі. Спільні заняття із вчителькою затягнулись на два роки – вони кожен вечір проводили разом, а Еммануель хвостом ходив за своєю вчителькою та навіть проводжав її додому. Звісно, останній факт не дуже подобався чоловікові Бріджит.

Вже через два роки – у 17 – майбутній президент Франції освідчився 40-річній Бріджит у коханні. Але на той момент у жінки вже був чоловік та троє дітей, тож зізнання у коханні від юнака вона навіть і не думала сприймати всерйоз.

Макрон же впевнено заявив: “Щоб ви не робили, як би від мене не ухилялися, все одно я з вами одружуся”.

Батько Еммануеля Жан-Мішель Макрон забороняв Бріджит спілкуватися з їхнім юним сином. Коли Еммануелю виповнилося 17 років, батьки відправили його на навчання в Париж, в елітну гімназію імені Генріха IV. Майбутнє подружжя продовжувало спілкувалися за допомогою листів.

Складно у це повірити, однак вже за кілька років Бріджит розлучилася з чоловіком, аби бути з Макроном. На той момент Еммануель тільки починав свій шлях у великій політиці, а Бріджит стала викладачем в одній з релігійних шкіл Парижа. Через 13 років вони одружились.

Їх весілля відбулося в ратуші на модному пляжному курорті Ле-Туке, де Бріджит успадкувала розкішну віллу, яка сьогодні служить подружжю другою домівкою.

Під час весільної промови Еммануель подякував батькам і дітям Бріджит за підтримку їхнього союзу. Молодий наречений визнав, що вони з коханою хоч і не є “нормальною парою”, але все ж вони – “пара справжня”.

Діти і онуки

У Подружжя Макрон своїх дітей немає. Відповідаючи на питання журналістів, Макрон пояснював, що це – свідоме рішення. Він називає своїми дітьми онуків Бріджит. У Бріджит троє дітей та семеро онуків.

Свого часу всі великі ЗМІ розтиражували фотографії Еммануеля Макрона, який гуляє з дружиною і носить пляшечки дитячого харчування для її онуків. Французькі видання пишуть, що Макрон дуже вдячний дітям Бріджит за те, що змогли прийняти їх відносини.

Еммануеля внуки Бріджит “дідусем” не кличуть, проте звертаються до нього ласкавим англійським “daddy”.

Вибори та підтримка

Історія кохання подружжя – підкорила французів, тому це зіграло свою маленьку роль у перемозі Макрона на президентських виборах.

Бріджит повністю присвятила себе політичній кар’єрі чоловіка, нерідко вона допомагала йому складати промови для політичних виступів Макрона. Проте, сама Бріджит не збирається ставати політичним діячем. За словами мадам Макрон, вона просто хоче “бути поруч”.

Різниця у віці

Бріджит Макрон на 24 роки старша за свого чоловіка. До слова, таку ж різницю у віці мають чинний президент США Дональд Трамп та його дружина Меланія.

Проте, на відміну від господаря Білого дому, кандидат у президенти Франції завжди наголошує, що дружина – його найближча радниця.

Французький економіст Марк Ферацці, шафер на весіллі Макрона, а зараз – членом команди Макрона, так описав їх відносини:

Так, вони не зовсім традиційна пара. Але вони закохалися одне в одного 20 років тому і з тих пір їх почуття тільки міцніли. Їх історія дуже проста і ви повинні прийняти той факт, що люди можуть просто закохатися – і так сильно, що їх любов не ослабне ніколи.

Ікона стилю

Модні журнали Франції нарекли першу леді країни “іконою стилю”. Жінка віддає перевагу одягу від двох найбільших французьких модних будинків – Dior і Louis Vuitton і може собі це дозволити.

Сьогодні Макрон активно виводить дружину в світ і дозволяє папараці фотографувати їх разом і публікувати тисячі їх знімків в газетах і журналах. Подібної поведінки, коли політик сам активно розповідає про своє особисте життя, Франція не бачила з часів Ніколя Саркозі, який вирішив “наслідувати подружжя Кеннеді” у відносинах зі своєю вже колишньою дружиною Сесілією.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...