facebook

Бойовики обстріляли Торецьк. Загинула жінка

У ніч з неділі на понеділок бойовики обстріляли населений пункт Артемово, що поєднано з Торецьком, одна жінка загинула, військовослужбовець отримав поранення.

6679e9d-artemove

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив глава Донецької обласної поліції В’ячеслав Аброськін.

“Сьогодні вночі, з 00.20 до 00.50, бойовики з артилерії обстріляли мирне Артемове (територія Торецького міської ради), район вулиці Гірницької. Низка будинків зруйновані”, – повідомив він.

“Через влучення снаряда в будинок № 6 загинула жінка, 1932 року народження”, – додав Аброськін.

Водночас, за інформацією Краматорської прокуратури, внаслідок обстрілу осколкове поранення отримав один військовослужбовець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

2ec6cf3-1

“На даний час інформація про постраждалих та руйнування уточнюється”, – зазначили в прокуратурі.

“За попередніми даними, обстріл міста здійснювався з боку околиць міста Горлівки із важкого озброєння – САУ калібру 152 мм, забороненого мінськими домовленостями”, – додали у повідомленні.

Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.258 (терористичний акт) КК України.  Тривають невідкладні слідчі дії. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Костянтинівська місцева прокуратура.

У прокуратурі також зазначили, що за останні три доби місто Торецьк терористи обстріляли двічі. У ніч на 11 червня в результаті артобстрілу було пошкоджено близько 10 будинків мирних мешканців, а також будівля Державної служби охорони міста.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...