facebook

Путін – Гітлер XXI століття

Однією з чорних сторінок в історії всього людства прийнято вважати жахливу, за своїми масштабами, трагедію – Другу світову війну.
Під час цього запеклого протистояння кожен день гинули тисячі людей, а загальні втрати обчислюються десятками мільйонів, передає Крим.ua.

Головним винуватцем цієї катастрофи є Гітлер, який не тільки хотів досягти світового панування, а й «очистити світ від недолюдей» за допомогою зброї. Сучасна Росія на чолі з Путіним прагне «очистити світ від тероризму», при цьому беручи участь в різноманітних військових конфліктах.

У нацистській Німеччині, як і в путінській Росії, «культ особистості» своїх «правителів» був невід’ємною частиною життя простих людей. Незадоволених швидко вираховували і фізично міняли їх сприйняття. Принципових просто «пускали в расход» як непотрібний елемент.

Система пропаганди (Геббельс / Кисельов) працює і зараз як налагоджений механізм, який зомбує населення і дозволяє робити з ним все, що завгодно правителю. На підтримку «потрібного сприйняття» як Німеччина, так і Росія зараз витрачає колосальні кошти з кожним роком все більше і більше.

Ще однією подібністю цих диктаторських режимів є «створення образу зовнішнього ворога». Так само як і Гітлер, Путін звинувачує весь світ в змові проти Росії для відволікання уваги простих громадян від «сімейних питань»!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цей список подібності можна було б продовжувати ще довго, але мислячим людям, досить і цього для усвідомлення того, що Путін – Гітлер XXI століття.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...