facebook

У Львові «обламали» прихильницю «руського міра»

Львові в ресторані швидкого харчування МакДональдз дівчина відмовилася відповісти на питання російськомовної української журналістки, аргументувавши тим, що не розуміє по-російськи, розповідає from-ua.
Історію на своїй сторінці виклала в Facebook Ольга Висоцька.

“Яка убогість і сором. Підійшла до дівчини в “Маку” дізнатися, остання вона до вбиральні, на що вона на українській відповіла, що не розуміє по-російськи. Звичайно, очевидно, що розуміє. Я не здалася, і запитала по- англійськи. Теж не розуміє. Ось що означає справжній сучасний українець. випендрьож – все, культура і знання – ніщо. PS. Перед тим, як писати в коменти, що це був не випендрьож і дівчина правда могла не знати російського, дайте собі відповідь на питання : як, не знаючи російської, людина зрозуміла, що я нею розмовляю?” – написала вона.

Пост журналістки викликав бурхливу реакцію в мережі.

“Політична росіянка (громадянка України) дивується, як це в Україні можна не знати російської? А як в Росії можна не знати українського? Як в Польщі можна не знати угорської? Як у Франції можна не знати англійської? Руському міру завжди хтось винен . Весь світ зобов’язаний знати російську? І навіщо ця непотрібна мову нам? Треба знайти цю дівчину-героїню, яка дала моральний ляпас русского мира!” – прокоментував в Facebook політичний оглядач Олександр Аронець.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...