facebook

Що віщує травневий тиждень? Гороскоп на тиждень з 1 по 7 травня!

Цей травневий тиждень буде досить насиченим, цікавим і веселим.


Зірки обіцяють успіхи в професійних справах, і багато Знаків Зодіаку зуміють досягти цілей без особливих зусиль. Але, щоб все задумане і заплановане здійснилося, бажано тримати свої плани в таємниці від оточуючих людей (тоді точно ніхто не позаздрить, і випадково не наврочить). Похвалитися можна і пізніше, коли удача буде в кишені. Особисте життя в ці весняні дні порадує нас стабільністю. Відносини з родичами помітно покращаться, а на любовному фронті деяких з нас чекають приємні сюрпризи. Але емоції бажано тримати під контролем, і бути відвертими тільки з тими, хто заслуговує на довіру – наприклад, новим шанувальникам зовсім не обов’язково знати, що ми їмо на сніданок, і о котрій лягаємо в ліжечко.

Овен

Овени, зірки впевнені, що цей травневий тиждень Вас не розчарує. Вас чекають позитивні зміни на службі, але тут головне, зуміти сподобатися керівництву (досить проявити професіоналізм і активність при вирішенні робочих питань). Спілкування з колегами в цей період весни стане теплим і дружнім, багато представників Вашого знака обзаведуться корисними і перспективними зв’язками. Але зайвої фамільярності у відносинах все-таки краще уникати – дружба, як то кажуть, дружбою, а служба службою. У любовно-особистій сфері можливі деякі сюрпризи. Намагайтеся знайти час для того, щоб відвідати родичів старшого покоління, а ближче до вихідних непогано зібратися з друзями і влаштувати веселі посиденьки (пікнік на природі ідеальний варіант для розслаблення).

Телець

Тельці, на цьому тижні Вас чекає багато цікавих і незвичайних моментів. Вам доведеться вирішувати питання, пов’язані з фінансами, не виключено, що Вам довірять ведення ділових переговорів. Тут головне, не соромитися і вести себе впевнено – партнери такі ж люди, і не будуть сміятися, якщо Ви ненавмисно почервонієте, або не витримаєте потрібну паузу під час промови. Можливо, що начальство доручить вам важливі справи, або відправить у відрядження – не відмовляйтеся, зміна вражень Вам не зашкодить. У подорожах і розважитися можна, і нові знайомства завести – буде весело. У вирішенні домашніх питань Вам знадобиться кмітливість і винахідливість, можливо, доведеться навіть в чомусь схитрувати – добрі родичі пробачать Вам все, аби Ви вчасно приходили до вечері.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Близнюки

Близнюки, тиждень Вас чекає непростий, але дуже цікавий. Частіше згадуйте народну мудрість, що очі зазвичай бояться, а руки тим часом справу роблять. Намагайтеся не шукати в собі недоліки, і не аналізуйте кожен промах – ви ж не робот, щоб діяти без єдиної помилки. Зірки обіцяють успіхи в творчій діяльності, головне, щоб вона не заважала основній роботі. У ці травневі дні корисно частіше бувати на свіжому повітрі, і не забувати про активний відпочинок. Не чекайте вихідних, а вирушайте на природу прямо зараз (якщо, звичайно, в даний момент Ви не варті перед суворим начальником). Взаємини з домочадцями в цей період весни помітно покращаться, але тут багато що залежатиме від Вас – не зривайтеся на близьких, і не критикуйте родичів за дрібні невдачі.

Рак

Раки, досягнення цілей, поставлених на цей травневий тиждень, не зажадає особливих зусиль. Але якщо труднощі все-таки виникнуть, без коливань телефонуйте своїм друзям, або звертайтеся за підтримкою до товаришів по службі – і товариші, і колеги допоможуть вирішити будь-яку складну задачу. Розташування планет благоволить росту Ваших доходів, але бажано не втрачати голову – не ходіть по магазинах поодинці, щоб ненароком не витратити всі накопичені кошти. В цей весняний період намагайтеся знаходити час для обранця, і частіше думати про комфорт коханої людини (якщо в двох словах, то Вам потрібно скоріше позбутися від егоїзму). Вихідні бажано провести в колі сім’ї, а якщо Ви знайдете час і гроші для того, щоб влаштувати пікнік, то захопленню домочадців НЕ буде меж.

Лев

Леви, на цьому тижні намагайтеся не сподіватися на авось – наберіться сміливості, і візьміть відповідальність за прийняття важливих рішень на себе. З підтримкою зірок ви не помилитеся, і будете рухатися в правильному напрямку. На службі ситуація в цей період травня складається непогано, але відмовтеся від консервативних установок – пробуйте нові методи, і Ви обов’язково досягнете відмінного результату. У сімейному і особистому житті особливих змін не передбачається, але не допускайте конфліктів – родичі можуть стати надто нервовими і вразливими. Шанувальники теж не відстають – деякі залицяльники раз у раз приймаються плакати, а решта ображено сидять вдома, в очікуванні Вашого дзвінка. Доведеться зібрати всіх поклонників разом – вечірка обіцяє бути шикарною і веселою.

Діва

Діви, головне зоряне побажання на цей травневий тиждень: чи не скромничайте, і поводьте себе природно. Доля може звести Вас з людьми, які займають високі позиції в суспільстві – такі корисні і перспективні знайомства Вам точно не завадять. На службі ситуація стабільна, але ініціативу бажано проявляти частіше – бос неодмінно помітить Вашу активність, і заохотить премією (може, і грамоту випише, раптом у шефа проблеми з грошима). Весна не тільки на календарі, а й у Вас в душі – протилежна стать Вас просто обожнює, і робить все, щоб Ви весь час посміхалися і сміялися. Правда, обранець не поділяє захоплення шанувальників, і раз у раз влаштовує сцени ревнощів – пора оновити відносини і влаштувати для коханого маленьке сімейне свято (або романтичний вечір на двох).

Терези

Терези, на цьому тижні Ви почнете мріяти про подорожі та пригоди. Зірки підтримують Ваше бажання розвіятися, але радять не вплутуватися в ризиковані авантюри. Відволіктися від проблем можна і більш спокійним способом – заміські пікніки, і спілкування з давніми друзями наповнять позитивом на місяць вперед. Справи службові в ці травневі дні здадуться Вам нудними і рутинними – начальник якраз шукає добровольців для відрядження. І босові попадете, і себе порадуєте, до того ж, в ділових поїздках можливі нові і досить цікаві знайомства. Але службові романи краще відразу виключити – бережіть репутацію, адже в наш час камер більше, ніж людей. Слідкуйте за настроєм, і про всяк випадок носіть з собою чіткі – відмінний і перевірений засіб від гніву і дратівливості.

Скорпіон

Скорпіони, на цьому тижні зірки радять зайнятися благоустроєм житла – домашні клопоти допоможуть відволіктися від проблем, і Ви швидко знайдете рішення всіх складних питань. У спілкуванні з оточуючими людьми бажано частіше йти на компроміс – навіть якщо Ви повністю праві, вчіться поступатися (іноді це корисніше, ніж суперечка до посиніння). Любовна сфера в цей період весни відійде на другий план. В принципі, в цьому немає нічого страшного, адже у Вас залишиться більше часу на домочадців, правда, у шанувальників інша думка – сентиментальні і образливі залицяльники весь тиждень готові бродити за Вами слідом, і бурмотіти компліменти і романтичні визнання. Зверніться за підтримкою до приятелів, які розбираються в міжособистісних відносинах – товариші природжені психологи, і миттю Вам допоможуть.

Стрілець

Стрільці, цей травневий тиждень буде сприятливим для більшості представників Вашого знака. Для того щоб залишатися улюбленцями Фортуни, Вам потрібно зовсім небагато – бадьорість духу, і життєрадісна посмішка. Від легковажності в цей весняний період бажано позбутися, принаймні, постарайтеся не втягувати в нескінченні авантюри і пригоди родичів і близьких друзів (а колеги з начальником і самі не ризикуватимуть). Зірки пророкують багато цікавих поїздок, деяким з Вас гороскоп запас доленосні зустрічі. Однак пам’ятайте про те, що Купідон відомий «шалунишка» і пустун, і може звести Вас не з тієї половинкою, яку Ви шукали. Не поспішайте приймати важливі рішення, і обмежтеся романом без зобов’язань, або легким фліртом.

Козеріг

Козероги, вірте підказкам внутрішнього голосу, і цей травневий тиждень пройде зі знаком плюс. І постарайтеся не перетворювати своє життя в книгу скарг – проблем у всіх Ваших знайомих вистачає, і зовсім не обов’язково вантажити товаришів і колег. Краще займіться фізкультурою, або запишіться в тренажерну залу, можна і кілька поз з йоги освоїти на дозвіллі. На любовному небосхилі в цей весняний період безхмарно і спокійно – поступливі шанувальники погоджуються з усім, що Ви скажете, і прагнуть виконати всі Ваші бажання. Домочадці налаштовані не так позитивно, але з капризами родичів Ви впораєтеся за дві секунди – спробуйте частіше влаштовувати сімейні свята, і вивозити близьких людей на природу. Відносини швидко покращаться, і спілкування стане теплим і гармонійним.

Водолій

Водолії, цей весняний період буде непоганим і плідним. Зірки обіцяють, що Вас чекає маса цікавих сюрпризів, головне, не шукати винних, якщо ситуація раптом вийде з-під контролю (довіртеся Фортуні, вона знає, що робить). Тиждень хороший для професійного зростання – можна відвідати тренінги, семінари, в крайньому випадку, знайти клуб за інтересами, хоча б в Інтернеті. Непогано почитати психологічну літературу – навіть поверхове вивчення предмета допоможе Вам при веденні переговорів, або при спілкуванні з незговірливими діловими партнерами. Сфера любовно-особистих взаємин порадує Вас різноманітністю. Шанувальників в ці травневі дні буде багато, і вони не дозволять Вам нудьгувати, і сумувати. Домочадці теж повні сил, і ідей – спілкування з родичами буде яскравим і веселим.

Риби

Риби, доля в цей весняну тиждень буде на диво доброю і щедрою. Але терпіння Фортуни відчувати небажано – намагайтеся не хвалитися успіхами і досягненнями, і вчіться радіти кожній дрібниці. Психологічний клімат на роботі буде досить комфортним, і Ви з легкістю впораєтеся навіть з тими справами, які раніше викликали у Вас позіхання, і бажання втекти додому. Любовна сфера в ці сім днів переповнена романтичними сюрпризами. Пригоди чекають Вас протягом усього тижня, але особлива активність серед шанувальників буде спостерігатися ближче до вихідних днів. Бажано знайти час і для спілкування з домочадцями, особливо Вашої турботи потребують молодші члени сімейства. Побалуйте діточок покупкою дрібничок, навіть якщо чада давно вийшли з ігрового віку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...