facebook

Які проблеми зі здоров’ям чекають чоловіків після 40 років

З приходом певного віку чоловіки схильні до цілого ряду захворювань. Постійні стреси, неправильне харчування, недосипання, не регулярне перебування на свіжому повітрі призводить до погіршення стану здоров’я.

Важливий тестостерон

Тестостерон регулює обмін білків, холестерину і жирів в організмі. Більшість сучасних чоловіків їдять дуже багато жирної, солоної і шкідливої їжі, мало рухаються, що в підсумку призводить до розвитку ожиріння, підвищення тиску та до проблем з серцем. Ці захворювання провокують зниження рівня тестостерону і вже до 40-45 років, чоловіки, які не стежать за своїм здоров’ям втрачають 15 відсотків тестостерону. Цей фактор провокує випадання волосся, зниження активності, витривалості, потягу до кохання

В обов’язковому порядку необхідно відвідати уролога, якщо з’явилися такі симптоми, як: висип, почервоніння окремих ділянок шкіри статевих органів, виділення з уретри, біль при сечовипусканні, порушення ерекції, хворобливі відчуття під час статевого акту, при збільшенні лімфовузлів, біль внизу живота, в паху, в області мошонки.

Зниження активності

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловіки часто ігнорують стан здоров’я, але коли настають проблеми в ліжку і знижується рівень с….ї активності сильна стать починає бити на сполох. Еректильна дисфункція це загострення вже наявних проблем в організмі. В цьому випадку негайно потрібно звернутися до лікаря, так як наслідки перших недуг можуть обернутися плачевно для чоловічого здоров’я.

Серце

З приходом 40-річного віку у більшої частини чоловічого людства проявляються перші ознаки серцевих захворювань. Це пов’язано з постійними стресами, важкою роботою, неправильним харчуванням, зловживанням алкоголем і курінням. У цьому випадку, 40-річний чоловік може почати відчувати себе на 60 років.

Щоб уникнути цих проблем, необхідно регулярно здавати аналізи і лікувати інфекції. Щороку відвідувати уролога для повного обстеження, здати аналізи і пройти діагностику патологій, яка допомагає виявити захворювання на ранній стадії.

Медики рекомендують не нехтувати фізичним навантаженням, особливо, хто має сидячу роботу.

Захворювання серцево-судинної системи можна запобігти вживаючи свіжі овочі, морепродукти, рибу, гарбузове насіння і рослинне масло.

Особливо після 30 років, регулярне кохання з постійною партнеркою покращує якість сперматозоїдів, збільшує їхню кількість. Чоловікам варто уникати стресів, недосипів, слід якомога частіше перебувати в гарному настрою, позбавитися від шкідливих звичок, займатися спортом і повністю відмовитись від шкідливих звичок. Якщо дотримуватися легких та основних правил, чоловіче здоров’я буде в нормі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...