facebook

«Хоча у Львові немає річок та морів, проте у нас є найкращий «Океан Ельзи» (ФОТО)

Грандіозний концерт «океанів» підірвав «Арену Львів». Емоції зашкалювали.

20160612121237

Вчора, 11 червня на львівському євростадіоні відбувся концерт всесвітньовідомого гурту «Океан Ельзи» у рамках їхнього світового туру з нагоди виходу у світ дев’ятого альбому «Без меж». Майже 60-тисячний стадіон впродовж 3,5 годин не вщухав від шквалу емоцій та драйву.

Хоча концерт був запланований на 20.00, величезні черги біля входу на «Арену Львів» почали вишиковуватися близько п’ятої години вечора. Тисячі шанувальників гурту з’їхалися до Львова не лише із сусідніх областей, а й з усієї Західної України та Криму.

– Пропустити таке я б вважала гріхом та злочином, – зізнається Тетяна, котра приїхала на концерт із Тернополя. – Квитки ми з друзями купували ще в січні. Концерт такого масштабу – неординарна подія не лише для Львова, а й всієї Західної України.

1

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Під самою сценою майорів синьо-жовтий прапор із написом: «Крим Євпаторія». У такий спосіб підтримати улюблений гурт вирішили фанати із анексованого півострова.

– Ми б дуже хотіли, аби Святослав Вакарчук разом зі своїми музикантами приїхали і до нас, проте, на жаль, наразі це нереально, – каже Ліана із Феодосії. Вона разом із друзями із різних кримських міст прийшла на концерт улюбленого гурту у Львові, бо через анексію Криму наразі вимушена з родиною жити тут.

До речі, на трибунах було доволі багато бійців АТО – хлопців в інвалідних візках, котрих Святослав запросив спеціально, побувавши вдень у львівському військовому госпіталі.

4

Концерт розпочався близько 21.30 – Святослав Вакарчук дотримується правила не розпочинати виступ, допоки останній шанувальник не прийде на стадіон. 33 пісні виконали «ОЕ» за майже чотири години, поки тривав концерт, побивши тим самим всеукраїнський рекорд (до цього найтривалішим вважався концерт у Харкові, де прозвучало 30 композицій «ОЕ»). А один із своїх хітів – «Обійми» фронтмен гурту Святослав Вакарчук виконав у дуеті із Ескендером Іслямовим – учасником шостого сезону «Голосу країни», українською та кримськотакарською мовами.

Впродовж виступу Святослав не втомлювався жартувати із глядачами та тричі виходити «на біс». А опісля на офіційній сторінці гурту у Facebook шанувальники написали: «Хоча у Львові немає річок та морів, проте у нас є найкращий «Океан Ельзи»!», «ОЕ», ви неперевершені! Це було без меж та вище неба!».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...