facebook

Принц Вільям змінив королівський устав з виховання дітей

Найвідоміша королівська сім’я Британії змінила багатовіковий підхід до виховання маленьких спадкоємців престолу.
Монарші особи – зразком для наслідування. На них рівняються, з них беруть приклад. Сьогодні найвідомішою є королівська сім’я Великобританії, в особливість принц Вільям, його дружина Кейт Міддлтон і їхні діти – принц Джордж і принцеса Шарлотта. Герцоги Кембриджські поводяться не так, як інші королівські особи. Вони першими почали публічно говорити про свої проблеми і про те, що вони нічим не відрізняються від простих людей, пише сайт starslife.ru.

Відзначимо, що раніше монарших осіб виховували у строгості, їх вчили пригнічувати свої емоції, не ділитися ні з ким своїми проблемами. Вільям і Кейт проповідують зовсім інший спосіб життя – вони прагнуть донести до всіх, що в принципі вони є такими ж людьми, як і всі інші, у них є емоції і вони не соромляться про них говорити. Цьому ж герцоги вчать і своїх дітей.

Таким чином, Кейт і Вільям відступили від багатовікового статуту з виховання королівських дітей: герцоги Кембриджські сподіваються, що Джордж і Шарлотта виростуть цілісними особистостями, які не боятимуться говорити про свої проблеми відкрито, а не пригнічуватимуть їх у собі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...