facebook

Путін розповів про свого наступника

Він наголосив, що наступника оберуть на демократичних виборах.

Російський президент Володимир Путін заявив, що наступника глави держави може визначити тільки російський народ в ході демократичних виборів, за матеріалами ТСН

Про це він підкреслив на засіданні організаційного комітету “Перемога”, передають РИА Новости.

“Наступника президента визначає тільки російський народ в ході демократичних виборів, а не хтось інший”, – сказав Путін.

Зазначається, що під час засідання представник Загальноросійської організації інвалідів війни в Афганістані поскаржився президенту РФ на численні претензії і організацію перевірок з боку сенатора Франца Клінцевича, який в своєму листі вказав спікера “Держдуми” В’ячеслава Володіна як правонаступника президента.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Путін пообіцяв розібратися цьому конфлікті.

Нагадаємо, нелегітимна російська Держдума в першому читанні схвалила перенесення виборів президента в 2018 році на день анексії Криму – 18 березня.

Спікер нелегітимної Держдуми РФ В’ячеслав Володін підтримав ідею провести вибори президента Росії в 2018 році 18 березня — в день підписання між главою РФ Володимиром Путіним і його кримськими маріонетками так званого “договору про приєднання Криму до Росії”. У Кремлі заявили, що обмірковують ініціативу про перенесення виборів президента Росії в 2018 році на 18 березня.

Раніше ЗМІ писали, що Путін збирає команду для гарантії своєї перемоги на виборах на четвертий термін з великим відривом у 2018 році. Вона повинна провести не звичайні вибори, а вибори Путіна, які більше схожі на референдум про довіру чинному президенту.

Пєсков якось натякав на найближчі плани Кремля. Щодо майбутніх президентських виборів в Росії, то Пєсков дав зрозуміти, що Путін піде на новий термін. Він не зміг однозначно відповісти на питання журналіста, чи буде дозволено Олексію Навальному брати участь у виборах президента РФ в 2018 році.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...