facebook

Його звуть Даніель. Розкрита особа таємничого супутника Олега Ляшка

Близько місяця тому лідера “Радикальної партії” Олега Ляшка помітили на відпочинку в Австрії. Політик прогулювався вулицями Відня, а в одному з найдорожчих кафе австрійської столиці біля Музею принцеси Сісі в компанії невідомого молодого чоловіка Ляшко був помічений на літній терасі. Про це повідомляє портал “Страна”.

Таємничого віденського супутника Олега Ляшка звуть Даніель Лайс. Йому 23 роки. Молодий чоловік вчиться в КНЕУ (Київський національний економічний університет). Цю інформацію нам підтвердили як однокурсники хлопця (впізнали його на фото), так і джерела в оточенні Ляшка.

За їх даними, в 90-і роки батьки хлопця переїхали до Німеччини, але вступати до ВНЗ Даніель повернувся в Україну. При цьому громадянство у нього німецьке.

Свою сторінку на Facebook він веде мляво, але на німецькій мові. Тут є кілька особистих фото, а основний масив – перепост кумедного відео.

Даніель Лайс стежить за своєю фізичною формою. Він відвідує спортклуб преміум класу Sport Life Dynamo. Річний базовий абонемент коштує 25 тис. грн. Це новий “Спортлайф” в самому центрі міста на території стадіону “Динамо” ім. В. В. Лобановського. Тут є wellness-зона з 25-метровим басейном, російська лазня, римська парна, фінська сауна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При цьому в клубі його бачили з особистим водієм Олега Ляшка. Причому телефон останнього зазначений в “Спортлайф” як контактний телефон Даніеля.

Відзначимо, що Олега Ляшка разом з Даніелем бачили неодноразово і в столичному Пасажі на Хрещатику. Там вони пили гарячі напої і їли десерти в одній з кав’ярень.

Як повідомляли репортери, Олег Ляшко за останніх кілька місяців побував у Швейцарії на День святого Валентина і провів в березні вихідні в Австрії.

А на новорічні свята зі своїм кумом Сухіним літав до Таїланду. По поверненню з зимової відпустки, Олег Ляшко заявив, що за $30 на добу можна чудово відпочити в Таїланді і буквально через пару днів придбав особняк в Конча-Заспі під Києвом за 9,8 мільйона.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...