facebook

У Луганську була виявлена могила 15-ти річної дівчини-снайпера «ДНР»

Тепер прізвище цієї дівчинки російськими пропагандистами буде внесене в список загиблих дітей Донбасу і ймовірно буде передано міжнародним правозахисним організаціям в якості підтвердження злочинів української армії.


Кремлівські ЗМІ вже 3-й рік вбивають в голову своєї аудиторії історії про звірства ВСУ на Донбасі. Зокрема, однією з найбільш улюблених тем всіх пропагандистських ефірів є — «вбивство дітей київської хунтою», пише begemot з посиланням на golos-naroda.

На черговій нараді у ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького ця інформація знайшло хоч якесь підтвердження. З доповіді однієї з виступаючих стало відомо, що на одному з луганських кладовищ було виявлено поховання 15 річної дівчинки-снайпера, яка воювала на боці бойовиків «ЛНР».

Тепер прізвище цієї дівчинки буде внесене в список загиблих дітей Донбасу і ймовірно буде передано міжнародним правозахисним організаціям в якості підтвердження злочинів української армії. Не виключено, що таку тактику кремлівські технологи вигадали щоб затягнути процес розгляду справи в Гаазькому трибуналі. Крім того, Анна Сорока звернула увагу присутніх на те, що могили так званих «захисників Донбасу» знаходяться в жахливому стані і фактично нікому з місцевих жителів не потрібні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...