facebook

Дорн зробив шокуючу заяву щодо відносин України і Росії (відео)

Український співак Іван Дорн вважає, що процес примирення українців і росіян вже почався. Про це він розповів у інтерв’ю російському спортивному журналісту Юрію Дудю, пише канал 24.

Як відомо, на своєму концерті у Москві, вже під час війни на Донбасі, співак передавав “привіт” киянам від москвичів,

“Люди говорять про те, що є проблеми. Проблеми в їхніх головах – ось де їхні проблеми і нехай вдавляться ними, цими проблемами раз і назавжди. Між нами немає нічого! Немає нічого, крім дружби! Давайте всієї Москвою передамо дружний “привіт” Києву. І нехай це побачать всі”, – сказав співак тоді зі сцени.

Журналіст нагадав Дорну про цей момент і запитав про ставлення музиканта до відносин між Україною і Росією. Співак зазначив, що йому подобається думати, що “росіяни і українця брати”.

“Коли помириться Україна і Росія?”, – поставив чергове запитання Юрій Дудь.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Скоро, відлига вже починається”,– вважає співак.

“Коли відбулась сварка (війна на Донбасі) двох побратимів, всі молодші брати сказали “ні” всьому від старшого брата, “хочемо все своє”, – прокоментував своє розуміння конфлікту на сході України Іван Дорн.

Також музикант розповів, що багатьом українцям не подобаються його гастролі Росією.

“Просто тому що сам факт того, що я виступаю у Росії – це обурливо. Ну, саме для тих, хто затятий русофоб, їм теж це не подобається. А іншим людям, насправді, їм, чесно кажучи, по барабану, що я говорю, їм важливіша моя музика”,– переконаний Іван.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...