facebook

ТОП-9 простих та ефективних способів продовжити секс

Типова ситуація: чоловік вже на фініші, а жінка тільки-тільки розігрілася. Щоб такі моменти траплялися якомога рідше, використовуйте ці прийоми. Вони дадуть ключ до управління ерекцією і дозволять збільшити час сексу в кілька разів.
Використовуйте пролонгуючи засоби

Найпростіший спосіб розтягнути час статевого акту – використовувати презервативи і лубриканти з анестетиком, які знижують чутливість і таким чином дозволяють чоловікові довго не кінчати. Ще один варіант – анальні презервативи. Вони, як правило, товще звичайних, тобто теж знижують чутливість. Але і звичайні ігнорувати не варто: секс без презерватива в більшості випадків триває менше і може мати дуже неприємні наслідки.

Мастурбуйте

Одна з причин передчасної еякуляції – відносна рідкість статевих контактів. Якщо це ваш випадок (тобто ви нечасто зустрічаєтеся з постійним партнером або збираєтеся зайнятися сексом з новим), краще за день до сексу або безпосередньо перед ним самостійно зняти напругу, що нагромадилася. Так ви знизите ризик закінчити зустріч занадто швидко. Мастурбація – це ще і спосіб навчитися управляти ерекцією. Постійно тренуючись, ви почнете розпізнавати і контролювати відчуття, які призводять до еякуляції.

Використовуйте техніки відстрочки оргазму

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Стоп-старт

Цю техніку якраз можна використовувати при мастурбації або під час статевого акту. Суть в тому, щоб зупиняти стимуляцію безпосередньо перед досягненням оргазму і відновлювати.

Глибокий вдих

Метод схожий на попередній. Відчуваючи наближення оргазму, чоловік сповільнюється і робить один або кілька глибоких вдихів. Це допомагає йому розслабитися.

Повільне проникнення

Суть в тому, що ви уникаєте швидких фрікцій. Починати краще зі зворотно-поступальних рухів, які тривають не менше трьох секунд. Потім протягом 4-5 хвилин можна трохи прискоритися. Якщо ви відчуваєте наближення оргазму, можна зупинитися і просто побути всередині партнерки до тих пір, поки не відчуєте, що здатні відновити процес.

Техніка 7-9

Метод полягає в чергуванні семи швидких і дев’яти повільних фрікцій. Таким чином ви задаєте комфортний ритм для партнерки і при цьому не дозволяєте собі швидко прийти до фінішу.

Перевага всіх цих технік ще й в тому, що чоловік сконцентрований на контролі. А чим більше він себе контролює, тим менша вірогідність передчасної еякуляції.

Тренуйте лобково-куприковий м’яз

Вправи Кегеля, спочатку розроблені для жінок, але вони підходять і чоловікам. Тренування допомагають при проблемах з сечовипусканням, а також підсилюють і продовжують ерекцію. Для початку вам потрібно буде знайти у себе той самий лобково-куприковий м’яз. Зробити це просто: в середині сечовипускання спробуйте зупинити потік сечі, не використовуючи м’язи сідниць, ніг або живота. Вийшло? Значить, ви зробили це за допомогою тієї самої ЛК-м’язи. Як її тренувати? Використовуйте той же трюк з зупинкою сечовипускання: в день достатньо трьох заходів по 10-15 повторень. При цьому не обов’язково заради тренування відвідувати туалет: ви можете тільки уявляти процес. Поступово час напруги м’язів можна збільшити до 5-10 секунд.

Використовуйте ерекціонні кільця

Ці секс-іграшки призначені спеціально для того, щоб продовжувати і посилювати ерекцію. Вони перетискають пеніс, зменшуючи відтік крові. Втім, замість ерекційного кільця можна використовувати техніку стиснення: перед настанням оргазму стискати місце між стовбуром і головкою пальцями.

Не забувайте про велику силу прелюдії

Перша перевага довгих ласк: ви вчитеся відкладати свою еякуляцію, а не отримувати все і відразу. Друге: ви максимально збуджуєте партнерку і збільшуєте шанси на одночасний оргазм.

Міняйте пози і робіть перерви

Зміна поз дозволяє вам отримати невеликий перепочинок і знизити збудження. Ну і урізноманітнити секс, звичайно. Натхнення шукайте тут і тут. Якщо відчуваєте, що нова позиція рішуче нічого не змінить, зробіть перерву. Цей час можна присвятити партнерці.

Відволікайтеся

Коли оргазм неминучий, спробуйте подумати про щось стороннє. Звичайно, сказати простіше, ніж зробити. Особливо в ситуації, коли ви на порозі екстазу. Але в поєднанні з іншими техніками цей прийом може спрацювати.

Не впадайте у відчай

Часто причиною швидкого сім’явиверження стає тривога. Тому не варто занадто себе накручувати перед сексом. Зрештою, навіть якщо ви закінчите занадто швидко, завжди можна взяти реванш або довести партнерку до оргазму іншим способом. Так що більше позитивного настрою і менше занепокоєння.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...