facebook

Слова Вакарчука про теракт у Пітері «підірвали» Мережу

Зараз Інтернет просто «горить» новиною про теракт у Пітері.


Цю подію у соціальних мережах прокоментували не лише журналісти, очевидці чи постраждалі, а й зірки як українського, так і російського шоу-бізнесу. Найбільше обурення та великий потік суперечок викликала публікація з цього приводу українського співака, лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука. 3 квітня виконавець російською мовою на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Твіттер.

Своєю публікацією він викликав справжній ажіотаж та дискусії в Інтернеті:

Жахлива новина з Пітера… Щирі співчуття родинам загиблих від вибуху в метро!

 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Частина блогерів засудили українського музиканта за те, що він висловив співчуття на адресу людей із країни-агресора, та ще й мовою країни-агресора.

Блогери з цього табору також докоряли Вакарчуку, що він нібито не висловлює подібні співчуття у зв’язку зі щоденними жертвами з Сирії та із зони АТО.

Однак чимала частина читачів соцмереж встала на захист Вакарчука. Вони зазначили, що він не словом, а ділом регулярно допомагає бійцям сил АТО, своєю діяльністю приносить Україні велику користь, а в Санкт-Петербурзі загинули прості люди, частина з яких цілком могла не підтримувати агресію Росії на Донбасі й анексію Криму.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...