facebook

Хто б сумнівався: Кім Кардашьян сама продала своє секс-відео порно-сайту

Висловлювання про те, що шлях до слави тернистий, добре відоме Кім Кардашьян, яка потрапила на перші шпальти американських газет після появи в Мережі її домашнього порно-ролика з колишнім бойфрендом Реєм Джеєм.


Тоді майбутня місіс Уест і члени її сім’ї стверджували, що відео стало загальнодоступним через випадкову витоку. Але, як виявилося, це був чітко продуманий план Кім, готової на все заради слави.Нещодавно екс-редактор In Touch Weekly Кевін Діксон розповів порталу PageSix, що Кардашьян сама продала йому скандальний секс-запис за п’ять мільйонів доларів. Як виявилося, в гонитві за славою вона неодноразово надсилала до редакції Діксону історії зі свого життя, які, на жаль, не публікувалися. Після безуспішних спроб Кардашьян погодилася стати дівчиною співака Ніка Лаші, який на той момент розлучився з Джесікою Альба. Але і цей план провалився.

Потім в 2007 році Діксону стало відомо, що Кім в 2003 році під час святкування 23-річчя в Мексиці записала порно-ролик зі своїм бойфрендом Реєм, і колишній редактор In Touch Weekly запропонував їй продати цю плівку. За словами Кевіна, Кардашьян ридала і кричала під час телефонної розмови про цей запис, стверджуючи, що це не вона. Чоловік заявив:

Тоді вона була разом зі своєю кращою подругою Періс в Австралії. Через істерики вона не могла розмовляти, і я розмовляв з Хілтон. Коли Кім почула про суму в п’ять мільйонів доларів, вона заспокоїлася і без зайвих роздумів погодилася продати плівку.Раніше колишній бойфренд Кардашьян Рей розповів ЗМІ про те, що їх секс-плівка потрапила в Мережу не випадково. Він стверджував, що мати Кім Кріс Дженнер вмовила доньку і скандальний ролик «злили» в Інтернет. Діксон підтвердив слова Джея, заявивши, що знаменитість, яка мріє затьмарити свою подругу Періс Хілтон, була готова на все заради слави і, як наслідок, продала інтимну плівку.Як показав час, Кім не прогадала. Зараз вона є зіркою світового масштабу, її запрошують на всі топові світські заходи, кожен дизайнер мріє працювати з нею, а розміщення одного рекламного поста на її сторінці в інстаграм коштує півмільйона доларів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...