facebook

Всіх учасників Євробачення перед конкурсом перевірить СБУ – Геращенко

Після заборони СБУ в’їжджати в Україну протягом 3 років представниці Росії на Євробаченні Юлії Самойловій, відомство перевірить й інших закордонних виконавців, які могли порушити закон, виступаючи на окупованих територіях або в анексованому Криму.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко “Українській правді. Життя”.

За словами нардепа, не можна застосовувати санкції лише до Юлії Самойлової за те, що вона в’їжджала в Крим, а до інших – ні.

“До будь-якого виконавця, який незаконно перетинав кордон будуть застосовані ті самі міри обмеження. Всі учасники Євробачення пройдуть перевірку СБУ перед конкурсом”, – сказав Геращенко.

Серед тих, кого перевірятиме СБУ, точно буде співачка, яка у травні на Євробаченні у Києві має представляти Вірменію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

#kiveramoscow #АРЦВИК #фото @yulenapavlovskaya 😘

Допис, поширений ARTSVIK (@artsvikofficial)

Арцвік Арутюнян часто виступає у Москві. Чи давала концерти виконавиця в окупованому Криму ­– в СБУ не підтверджують, доки не відбудеться перевірка.

#СЕГОДНЯ . @tass_agency . #Repost @oleg_chudnenko with @repostapp ・・・ Совсем скоро состоится официальная презентация трека “Мы – единая страна”. Всем журналистам, кому интересна эта тема, ждём в ТАСС 9 декабря 2016 года в 13:00. Необходима предварительная аккредитация. #тасс #итартасс #tass #мыединаястрана #песня #россия #анастасияспиридонова #АРЦВИК #норис #noris #кристианкостов #рагдаханиева #эльмиракалимуллина #семенвеличко #сергеймихайлин #фадн #фаднроссии #прессконференция #премьера #miraclerecords #miracleproduction

Допис, поширений ARTSVIK (@artsvikofficial)


“У разі якщо учасниця від Вірменії виступала в Криму, це буде розглянуто за всіма пунктами. Україна має показати, що потрібно поважати її кордони”, – додав Геращенко.

Відомо, що сім’я вірменської співачки переїхала в Росію, коли Арцвік було 5 років.

И я люблю ❤️😍 #Москва #АРЦВИК #пробежка #солнце #хорошеенастроение

Допис, поширений ARTSVIK (@artsvikofficial)


Вона навчалася в Московському державному педагогічному університеті за спеціальністю психолог-логопед.

На Євробачення співачка готує пісню “Fly With Me”. Попередньо було визначено, що вона має виступати у першому півфіналі 9 травня.
Нагадаємо, СБУ заборонила на 3 роки в’їзд в Україну російській виконавиці Юлії Самойловій, обраній для участі у Євробаченні-2017.

22 березня стало відомо, що СБУ підготувала документи для заборони в’їзду на територію України.

У червні 2015 року вона виступала в окупованому Росією Криму.

Організатори пісенного конкурсу Євробачення заявили, що поважатимуть рішення України про можливу заборону в’їзду представниці РФ.

У Кремлі вже заявили, що не змінюватимуть російського учасника Євробачення-2017 у Києві, якщо Самойлову не пустять в Україну через її відвідини окупованого Криму.

Крім того, у Росії пригрозили бойкотуванням конкурсу, якщо Самойлову таки не допустять.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...