facebook

Святий Йосиф знайшов мені чоловіка

Спочатку, певна річ, це мені видавалося смішним: ціле життя я шукаю того єдиного, а тепер якийсь святий з образочка мав би мені допомагати? Тим не менше, я вирішила спробувати — ну хоч би для того, аби довести бабці, що немає ніякої надії і що в моїй ситуації і святий не допоможе. І ось, сталося…

Відколи пам’ятаю, завжди мала багато приятелів, але жоден з них не годився на порядного хлопця. Я мала з ними ходити в кіно і на забави, не бракувало також пропозицій піти у ліжко, але жодне з цих знайомств не було тим правильним знайомством — знаєте, таким, яке перевертає серце, душу і все всередині.

Зачарує мене світ і зробить так, що я по ночах помиратиму з кохання до когось… Ні, не було чогось такого. Нуль іскри Божої, нуль романтичних польотів, постійно тільки нудна — вочевидь, цінна, але нудна в тому сенсі, що тільки — дружба.

Подруги повиходили заміж, познаходили собі свої другі половинки яблук і помаранчів, а я ніц. Ніби й не самотня, бо оточена колом шанувальників, але в глибині серця все одно сама. Мені було мені 29 років, і я вже втратила надію. Тоді бабуся мені підсунула одну молитву до св. Йосифа і образочок, і сказала молитися.

Я читала цю молитву день у день уранці та увечері, протягом півроку. І ось — сталося. Я була у відпустці з подругою в Хорватії, познайомилася з Рафаїлом. Певна річ, закінчилося тим, що я мала той землетрус у серці й кохання з першого погляду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Через чотири місяці після знайомства я вже виходила заміж. Сьогодні по двох роках я так само щаслива, і ми вже маємо плід нашого кохання — однорічну донечку.

Можете з мене сміятися, але я переконана, що завдяки молитві до св. Йосифа я сьогодні отака щаслива. Всім шукачам раджу цю молитву: їй варто довіритися.

Святий Йосифе, пречистий Страже Діви,
Дякую тобі, що я ще не вийшла заміж.
Святий Йосифе, ти знаєш, хто має стати моїм чоловіком.
Дозволь мені зустріти цю людину,
Вчини, аби це була хороша людина,
Яка мене любитиме і шануватиме
Так, як ти любив і шанував Пресвяту Богородицю.
Святий Йосифе, зроби, щоб розірвалися всі знайомства,
Які не подобаються Господу Богу.
Обіцяю тобі дотримати передшлюбної чистоти,
Надати першій дитині ім’я Йосиф (або взяти другим іменем)
І говорити всім, що такого доброго чоловіка я маю завдяки Богові й Тобі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...