facebook

“Це друга спроба”: Голишев пояснив зникнення Путіна

Нове зникнення президента Росії Володимира Путіна можна розцінити як другу спробу відходу з поста, і можливо, на цей раз у нього вийде.

Russian President Vladimir Putin attends a ceremony to hand over the diplomatic credentials to newly-appointed ambassadors at the Kremlin in Moscow, October 23, 2013. REUTERS/Maxim Shemetov (RUSSIA – Tags: POLITICS)

Про це заявив російський блогер Володимир Голишев, коментуючи той факт, що Путін не зробив жодної заяви з приводу захоплення Криму і не взяв участь в офіційних урочистостях, передає “Російська монітор” .

“Два роки тому худий, як скелет, Путін з виряченими очима кричав щось на Василівському узвозі. Хоча його там вже не чекали. Тому що він пропав 5 березня і з’явився тільки 16-го. Причому виглядав він так, як виглядають онкохворі після хіміотерапії – рясне потовиділення, “синдром танцюючих ніг”, проблеми з промовою та ін. Але до 18-го він уже міг стояти і вигукувати якісь гасла. Ну що можна сказати? “слава, слава Айболиту! Слава добрим докторам! “Проте, влітку того ж 2015 року він знову зник. На цей раз на 5 днів. У результаті виникла скандальна ситуація: президент РФ прогуляв державне свято (День Прапора), чергову зустріч в нормандському форматі (Порошенко, Меркель і Олланд зустрічалися без нього) і московський День Міста “, – говорить Голишев.

Тоді, нагадує він, всюди “блищав” прем’єр Дмитро Медведєв, який до цього моменту не тільки став головним ньюсмейкером країни, але і стараннями фотографів кремлівського пулу “виріс” сантиметрів на 10-15.

“У цей момент відхід Путіна здавався вже вирішеною справою. Але йому довелося залишитися. Очевидно, найближче оточення, благополуччя якого цілком залежить від Путіна, наполягло. Для цього довелося зробити Росію основним учасником абсолютно непотрібної їй війни в Сирії”, – переконаний Голишев.

За його словами, на можливість такого розвитку подій також вказують “очевидні приготування до нової конфігурації влади”, в яку Медведєв нібито явно не вписується.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Звідси – виноградники в Тоскані і такий своєчасний грип. Я бачу цілком логічну і зрозумілу схему: слабшає Путін відправляє уряд Медведєва у відставку, повісивши на нього всіх собак, і призначає прем’єр-міністром Кудріна. Потім сакраментальне” Я втомився. Я йду. “Кудрін – в.о. глави держави. Далі – дострокові вибори, на яких впевнено перемагає Собянін. Інший варіант:” Я цар ще! “- В останній момент. І нова” маленька переможна війна “- як в 2015- м. Ніякого третього варіанту я не бачу “, – додав журналіст.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...