facebook

Мирослава Гонгадзе: страшні новини. Сьогодні Україна може втратити головного союзника на світовій арені дипломатії. Фатальна помилка

За попередніми підрахунками законопроект №6175 від 13.03.2017 про внесення змін до закону України “Про громадянство України”, внесений Президентом України на розгляд Верховної Ради, призведе до автоматичного позбавлення громадянства близько 5 мільйонів українців.

Закордонні українці завжди відігравали значну роль в державотворенні України, в періоди окупації зберігаючи правові та культурні традиції України в екзилі, відстоюючи інтереси українства на міжнародній арені, фінансово і ресурсно допомагаючи молодій державі, надаючи всебічну підтримку в період революції Гідності і після неї.

Ініціативу Президента по обмеженню прав закордонних українців вважаємо необдуманою, а також такою, що призведе до негативних наслідків для України через втрату значної підтримки українців в інших державах, які на сьогодні виступають форпостом лобіювання інтересів України.

В період окупації Російською Федерацією частини території України, а також військових конфліктів у східних областях вважаємо такі дії Президента злочинними і антидержавними. Закликаємо Президента відкликати поданий законопроект, а депутатів Верховної Ради в жодному випадку не підтримувати зміни до Закону про Громадянство в поданому вигляді.

P.S Замісь того щоб зробити як Балтійські країні, зробим собі на зло, викорінимо всю діаспору – українців у світі . А нащо Україні її ж таланти ? Чи не так панове лідери України ? Тут у мене далі іде нецензурна лексика.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Є адекватні пропозиції, можливо їх почують.

P.S Як адмін додам.

Українська діаспора зробила для України більше ніж усі дипломати разом взяті за усі часи. Сором, вибачте нас 🙁 Переконаний цей ідиотизм скоро закінчиться.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...