facebook

Лоліта звернулася українською до українців, а Басков назвав росіян і українців «одним народом»

На російському шоу «Пусть говорять» з Андрієм Малаховим створили ціле шоу про співачку і її нелегке життя.

В ефірі програми продюсер Лободи визнала, що в знімальної групи забрали камеру і видалили знятий матеріал, що в Україні кваліфікується як перешкоджання журналістській діяльності й тягне за собою кримінальну відповідальність.

Також продюсер наголосила, що Лобода в Україні піддається постійній загрозі з боку “радикалів”.

Проте, окрім скарг на утиски співачки в Україні, розголосу набули і публічні звернення гостей шоу. Наприклад, співачка і уродженка Україна, Лоліта навіть звернулася до українців українською мовою, а Микола Басков заявив, що «ми один народ».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, в селі Гореничі охорона Лободи зі зброєю в руках пограбувала журналістку “1+1” Олександру Панасенко. Після чого Нателла Крапівіна погрожувала їй фізичною розправою із залученням “чеченців” та особисто Рамзана Кадирова.

Директору охоронної фірми, який зі зброєю напав на журналістів, прокуратура Київської області вручила підозру за статтею “перешкоджання журналістській діяльності”. Телеканал вимагає від правоохоронців обрати суворіше формулювання. Водночас стало відомо, що охоронці Лободи зареєстровані на тимчасово окупованій проросійськими бойовиками території Донецької області та надають послуги з охорони лідерів терористичного формування “ДНР”.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...