facebook

Гурт DZIDZIO зняв кліп про нелегальний бізнес в Україні (відео)

В основі відео на нову пісню “Банда-Банда” лежить реальна життєва історія. Для Дзідзя ця історія близька, оскільки Новояворівськ, звідки він є родом, знаходиться на кордоні з Польщею. А українці з прикордонних зон, часто не маючи вибору, змушені шукати заробітку шляхом нелегальної торгівлі в сусідніх країнах, пише galinfo

“Це болюча правда життя, про те, як люди намагаються заробляти, дати собі раду. Ми спеціально написали пісню “Банда-Банда”, щоб молодь задумалася, зрозуміла, що треба вчитися, а не займатися дурницями”. – розповідає Дзідзьо.

За сюжетом “двієчники” – Грубий і Худий, вирішили закинути навчання і зайнятися контрабандою. Їхній однокласник Очкарік, який весь час потерпав від своїх однолітків, обрав зовсім інший шлях. Багато років мине, перш ніж життя подарує їм ще одну зустріч – і тоді стане остаточно зрозуміло, хто з них зробив правильний вибір!

Режисером кліпу став Володимир Шурубура, який працює разом із гуртом DZIDZIO вже багато років.
Зйомки кліпу тривали дві доби! Серед локацій, які можна побачити у кліпі – справжня військова частина та загальноосвітня школа Києва. До зйомок не залучали професійних акторів. Троє головних героїв цієї історії – Грубий (Володя Карковський), Худий (Діма Варварук) та Очкарік (Олег Кудя) – це друзі і прихильники гурту DZIDZIO. Хлопці мали перший досвід у зйомках, але на думку режисера та всієї команди максимально справились із завданням.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...