facebook

Церковники розчарують Поклонську: бюст у Криму не мироточить

Комісія Сімферопольської й Кримської єпархії Російської православної церкви не виявила слідів мироточіння на погрудді Миколи II та іконах у каплиці при прокуратурі Криму.
Про це йдеться у повідомленні прес-служби єпархії.


Раніше колишня прокурор Криму Наталя Поклонська, яка незаконно пройшла до Держдуми РФ від анексованого Криму, заявила, що 3 березня в Сімферополі замироточило погруддя останнього царя Російської імперії Миколи II – а їй надіслали фотографії “дива”.
Як повідомляють церковні служителі, 6 березня комісія єпархії з благословення митрополита Лазаря відвідала каплицю святих Царствених страстотерпців при “прокуратурі Республіки Крим”.
“На момент відвідування комісією каплиці святих царствених страстотерпців комісією слідів мироточіння на бронзовому погрудді царя-страстотерпця Миколи II та іконах у каплиці не встановлено”, – йдеться у повідомленні.
“Для прийняття остаточного судження з даного питання, комісія вважає за доцільне священику, приставленому до каплиці, продовжити спостереження, і у випадку появи слідів мироточіння негайно повідомити Правлячого архієрея й комісію”, – додали в єпархії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...