facebook

Україна втримала результативну перемогу над Румунією у контрольному поєдинку

У контрольному поєдинку Україна в Турині перемогла Румунію з рахунком 4:3.

319646

Голи на свій рахунок записали Торже, Зозуля, Зінченко, Коноплянка, Ярмоленко, Алібек, Станчу.

Україна вийшла на матч найбільш бойовим складом, здавалося б. Однак першу половину “синьо-жовті” не можуть занести собі в актив. Великий відсоток браку, купа помилок під час оборони власних воріт і слабкий вихід з оборони в атаку – це те, чим запам’яталась наша команда. Сукупність цих факторів призвела до пропущеного голу від Торже. Проте українці зуміли вдігратись до перерви – Зозуля замкнув простріл Шевчука на дальній стійці.

На другий тайм в України з перших секунд вийшли одразу чотири нові гравці: Зінченко, Селезньов, Кучер і Бутко. Гра команди докорінно змінилась. Україна почала пресингувати і сміливо пішла в атаку. Неймовірний прорив здійснив Зінченко і забив свій дебютний гол за національну команду. Поки Румунія перебувала у нокдауні підопічні Фоменка ще двічі вразили ворота суперника: Коноплянка пробив у кут з лінії карної зони після пасу з флангу від Ярмоленка, а згодом і сам Ярмоленко скористася помилкою оборонців Румунії і відправив м’яч повз голкіпера.

Схоже, що у перерві тренерький штаб знайшов слова, аби розбурхати команду і нагадати, що Євро вже не за горами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Проте румуни не стали миритись з неприємним рахунком і змогли відіграти два м’ячі. Алібек майстерно виконав штрафний удар, поціливши у ближній нижій кут воріт П’ятова. Наприкінці матчу Станчу розіграв стінку з партнером, залишивши поза грою групу футболістів України, і точно й підступно пробив у нижню “шістку”.

Гра України залишила двоякі враження. Ніби результат радує око, але по грі чимало питань. Особливо неприємно здивувала гра в опорній зоні. Саме звідти в більшості своїй прийшли гольові моменти Румунії. Висновок – кількість опорників не гарантує надійної гри. Окрім того слабко “синьо-жовті” зіграли у підстраховці на останньому рубежі, в України є серйозні проблеми при грі у атакувальний, відкритий футбол.

Наступний поєдинок Україна проведе 3 червня проти Албанії.

Контрольний матч

Румунія – Україна – 3:4 

Голи: Торже, 23; Алібек, 75; Станчу, 85 – Зозуля, 44; Зінченко, 48; Коноплянка, 55 ; Ярмоленко, 60

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...