facebook

Лобода про екс-чоловіка: Він комплексував, бо я заробляла більше

Українська співачка згадала про знайомство з Царем, яке відбулося під час підготовки зірки до Євробачення, повідомляє dni.ru . Андрій був учасником і постановником шоу Світлани. Постійна спільна робота вилилася в серйозні почуття тривалістю в три роки.

Про штампи в паспорті ми не думали. Коли ж він заговорив на тему весілля, я сказала, що якщо людям добре один з одним, то можна жити і так. Андрій мене підтримав, сказав, що для нього це теж не має значення Тому ми були разом, хоча і не перебували в шлюбі “, – зізналася Лобода.

Співачка розповіла, що у них з Андрієм були різні погляди на шлюб і життя в цілому. Світлана, яка старша за свого екс-коханого на три роки, була “двигуном” відносин, а Цар вважав за краще спокій і розміреність у всьому: “У певний момент наші світогляди і прагнення настільки сильно розійшлися, що нам стало важко разом. Я по своїй суті локомотив, завжди рухаюся вперед. А Андрій більше схильний до медитації, до спокійного сімейного життя. До того ж він трохи комплексував, бо я заробляла більше, була успішною “.

Дійсно, свою роль зіграла і фінансова незалежність Світлани, яка спокійно могла забезпечувати і себе, і сім’ю.

За життя я боєць і вважаю, що за своє щастя потрібно боротися, а не сидіти склавши руки. Тим більше, якщо ти хочеш бути поруч з жінкою-артисткою, то доведеться їй відповідати, встигати за нею, – посміхається співачка. – Андрій же вибрав іншу позицію – він вважав за краще піти в себе і зайнятися різними практиками, в той час як я цілодобово працювала, щоб забезпечити сім’ю.Зараз колишнє подружжя підтримують нормальні відносини: радяться, хвалять за успіхи на роботі, надсилають один одному смс. Світлана Лобода не перешкоджає спілкуванню Андрія з дитиною. Але в цьому плані все теж не дуже гладко, адже він не може підтримати дочку матеріально: “… фінансово, на жаль, Андрій допомагає нам рідко. Ми з ним говорили на цю тему, але поки у нього не виходить, хоча мені хотілося б. Це не тому, що я потребую. Просто, на мій погляд, фінансова участь в житті дочки має на увазі більш серйозну відповідальність і чоловік просто зобов’язаний підтримувати своїх дітей, і матеріально в тому числі “.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...