facebook

Нечувано: з рахунків Приватбанку різко зникають гроші людей

З рахунків Приватбанку почали зникати гроші.

Президент юридичної компанії «Ніколас» Михайло Стрєльніков заявив, що після того, як Приватбанк був націоналізований, з його рахунків почали зникати гроші звичайних українців, передає Корупція. Маркет

«Після того, як його націоналізували, він став не просто порушувати права споживачів, як це було при Коломойському. Так, при його правлінні цей банк ніколи не був святим, але він не крав гроші з рахунків пенсіонерів.

Це почало відбуватися після того, як він став державним. Найцікавіше, що Міністерство фінансів як власник на ці факти аж ніяк вплинути не може.

Незважаючи на те, що факт крадіжки доведено, порушено кримінальну справу. Більше того, вони всі скарги людей, а цей інцидент далеко не єдиний, пересилають назад в «Приват», — розповів Стрєльніков.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами експерта, це ще раз свідчить про те, що Міністерство фінансів нічим не керує і ні за що не відповідає. Що ж стосується міністра Данилюка, то, на думку експерта, він не збирається нічого робити.

«Його цілком влаштовує така ситуація. Це все нагадує мені XVI століття: тоді Іван Грозний видавав якомусь боярину волость в опіку. Ось зараз у нас замість волостей роздають банки, які вважаються державними. І там вже люди якимось чином годуються. Держава при цьому стоїть осторонь і дивиться на це все», — підкреслив експерт.

Стрельников також зазначив, що у людей забрали інструменти для боротьби з тими, хто порушує їх права.

«На сьогодні у нас система захисту прав споживача розібрана, а комітет, який займався цим питанням, доповнили рядом інших функцій. Тепер він займається безпекою зерна, щепленнями тварин і десь там, у кінці, вже буде захист прав споживача. Єдиний шлях, який був можливий до недавнього часу, — це суд. Але його теж закрили», — пояснив Стрєльніков.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...