facebook

O.Torvald склали «чорний список» телеканалів і видань

Учасники гурту O.Torvald попросили журналістів не ігнорувати альтернативні українські групи під час прес-конференції, яку провели 1 березня з нагоди своєї перемоги в національному відборі на «Євробачення».

Лідер O.Torvald Женя Галич подякував медіа, які висвітлювали конкурс, а також озвучив наболіле: «Протягом 10 років ми намагалися достукатися до деяких засобів масової інформації, щоб промотувати свою творчість. І кожен раз упиралися лобом в зачинені двері. Я запам’ятав кожного з вас. У мене є чорний список телеканалів і видань, які нам відмовляли, а на наступний день після нацвідбору подзвонили й почали кликати до себе. Не робіть так, будь ласка, адже українська музика потребує вашої підтримки».

«Ви замкнулися на своїй естраді, а у нас є безліч цікавих проектів і виконавців із надзвичайним рівнем професіоналізму. Sinoptik, Stoned Jesus, ONUKA, Blooms Corda, Alloise – сходіть на їхні концерти, візьміть у них інтерв’ю», – порадили представникам ЗМІ Женя Галич і бас-гітарист O.Torvald Микита Васильєв.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...