facebook

Психологи з’ясували, які жінки найбільше схильні до зрад

Британські психологи відповіли на питання про те, в яких ситуаціях і які жінки найбільше схильні до зрад.

Свої висновки вони зробили, спираючись на результати дослідження, які були опубліковані в одному з наукових видань Великобританії.

1488381570_psihologi-vyyasnili-kakie-zhenschiny-bolshe-vsego-sklonny-k-izmenam

Відомо, що учасниками експерименту стали близько 250 осіб гетеросексуальної орієнтації. Серед них – половина чоловіки, половина жінки.

Всім їм були задані питання. Чоловіки повинні були розповісти про те, як часто вони думають, що жінка досягла оргазму. Жінкам потрібно було повідомити, як часто вони імітують оргазм. Також для учасників був підготовлений спільний питання: «Зраджували партнеру, якщо так, то як часто?».

Судячи з результатів дослідження, розкутість в поведінці і число сексуальних партнерів виявилися тут ні при чому. Як встановили вчені, схильність до зрад є у жінок, що імітують оргазм. Такі дами шукають сексуального задоволення на стороні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Додамо, що раніше вчені назвали головна умова ідеального сексу. Згідно з їх висновками, сексуальні партнери отримують взаємне задоволення, якщо при цьому вони стогнуть. Вчені впевнені, що гучність звуків, що видаються людиною під час сексу, допомагає партнеру дізнатися, що йому подобається або не подобається.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...