facebook

10 секс-фактів про чоловіче тіло

Те, що тобі варто дізнатися про його тіло, перш ніж лягти з ним в ліжко.

Обговореннями будови жіночого тіла рясніють всі видання: як чоловічі, так і жіночі. Стільки уваги приділяється способам отримати оргазм, що інколи стає страшно за цей складний механізм. Не сперечаємося, ці знання дуже важливі, але про чоловіків говорять чомусь в рази менше. Хоча їх фізіологія за складністю не поступається нашій.

b8f663d45ce600fb8518cda9fe6ae182
Ми зібрали цікаві факти про представників сильної статі, які допоможуть тобі стати найкращою коханкою в його житті.

У чоловіків є точка G
Їх особиста точка підвищеного задоволення – простата. Правильна стимуляція цієї маленької ділянки, розташованої поряд з анусом, здатна подарувати твоєму бойфренду найінтенсивніший оргазм в його житті.

Чоловічі соски не менш чутливі, ніж жіночі
Хоча чоловічі соски і не несуть такої важливої функції, як жіночі, нервових закінчень у них не менше. Чоловікам дійсно подобається, коли жінки цілують, лижуть і навіть покусують їх соски під час прелюдії.

Крайня плоть – одна з найбільш ерогенних зон
Якщо вірити сексологам, то у “необрізаних” чоловіків є шанс отримати особливе задоволення. Масаж ніжної шкірки крайньої плоті пальцями або язиком може подарувати чоловікові досить незвичайні, але дуже приємні відчуття.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він любить, коли ти зверху
По-перше, поза “наїзниці” дозволяє чоловікові милуватися твоїм тілом, якого він так бажає. А по-друге, фізіологія влаштована так, що саме в такому положенні він може максимально розтягнути задоволення.

Торкатися чоловічої шкіри потрібно з силою
Його шкіра набагато товща за твою, тому торкатися до неї потрібно набагато сильніше. Він повинен відчувати твою пристрасть.

Мінет збільшує пеніс сильніше, ніж інші види утіх
На цю тему проводилося дослідження, яке показало, що хлопці, яких балують оральними ласками, мають більший пеніс, ніж ті, хто практикує мастурбацію.

Середня довжина чоловічого члена -14 см
Ці дані отримані виданням Journal of Sexual Medicine. У дослідженні взяли участь практично 2000 чоловіків. Серед них найкоротшим був визнаний пеніс завдовжки в 4 см, а найдовшим – 26-сантиметровий статевий орган.

Догі-стайл -швидкий шлях до насолоди
Чоловіча фізіологія забезпечує найшвидше і легке досягнення оргазму саме в “позі собаки”. До того ж, це дивовижний шанс споглядати твою п’яту точку, а чоловіки люблять пружні сідниці.

Натискання на мошонку подовжує насолоду
Якщо притиснути пальцями його мошонку, ніби поділяєш її надвоє, чоловік зможе протриматися у збудженому стані довше. А це вигідно вам обом.

Презервативи не роблять ваш секс гіршим
Хоча багато чоловіків і є затятими противниками цих засобів контрацепції, з фізіологічної точки зору, презервативи ніяк не впливають на якість статевого акту. І якщо у твого хлопця немає фобії презервативів і еректильної дисфункції, контрацептив не зіпсує вашої насолоди.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...