facebook

Ось як Обама проводить дозвілля в постпрезидентський період

Барака Обаму зустріли гучними оплесками, коли він виходив із офісної будівлі в Нью-Йорку в п’ятницю. Великий натовп зібрався на вулиці Мангеттена в очікуванні побачити колишнього президента. Обама помахав зібраним, перш ніж сісти в автомобіль.

DB1F2FF3-50A1-4E5B-9193-0B7C0F9B0547_cx0_cy3_cw0_w1023_r1_s

День перед тим Обама був помічений в італійському ресторані в Сохо (район Мангеттена), де він вечеряв зі своєю старшою донькою, Малією.

Barack and Malia were spotted having dinner at Emilio’s Ballato last night in NYC #barackobama #michelleobama #maliaobama #sashaobama #obama #obamafamily #potus #flotus #firstfamily #presidentobama #obamaadministration #mypresident #fanpage #powercouple #blacklove #blackfamily #yeswecan #hope

Допис, поширений Obama Family Fan Page (@obamafamily44)


Вечір п’ятниці колишній президент також провів із донькою – вони дивилися шоу The Price на Бродвеї за участю Денні де Віто та Марка Руффало.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.


Одразу після передання обов’язків президента своєму наступникові Дональду Трампу Барак Обама відправився разом із дружиною Мішель у відпустку – спочатку в Каліфорнію, а потім на Вірджинські острови.

Обами провели десять днів на приватному острові, що належить мільярдеру Ричарду Бренсону. Там колишній президент насолоджувався водним спортом.

Пара повернулася у свій новий дім у столиці вартістю 4,3 мільйона доларів на початку лютого.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...