facebook

5 вірних ознак того, що ваш чоловік завів коханку

Існують практично безпомилкові ознаки того, що ваш коханий чоловік завів собі жінку на стороні. Американські психологи назвали п’ятірку цих ознак після бесід з досвідченими коханками.

SELINGKUH-800x445

Він став витрачати багато грошей. Справа не тільки в тому, що ваш чоловік або партнер завів коханку, проблема ще й у тому, що вона вимагає чималих витрат. Коханку необхідно водити в ресторани та інші подібні місця, дарувати дорогі подарунки, знімати номери в готелях і будинках відпочинку, їздити на курорти під виглядом відряджень. Коли ваш чоловік став несподівано багато витрачати, це дуже тривожна ознака.

У нього змінився графік роботи. Переважна більшість чоловіків маскують зустрічі з коханками різного роду робочими авралами і перевантаженнями. Несподівано у вашого чоловіка, який роками нікуди не виїжджав, раптом з’являються якісь тривалі відрядження. А начальство змушує його працювати цілодобово і повертатися додому рано-вранці, що зовсім нетипово для якого-небудь офіс-менеджера.

Він більше не хоче інтиму з вами . Якщо він втрачає інтерес до інтиму з вами, це не означає, що його взагалі перестають цікавити заняття любов’ю. Це лише означає, що він не хоче займатися цим саме з вами. Якщо він все ще підтримує інтимні стосунки з вами, то у вашої родини є надія на збереження.

Він став приділяти величезну увагу зовнішньому вигляду. Довгі роки ви не помічали, щоб чоловік звертав увагу на чистоту своїх сорочок чи взуття, але несподівано він став приділяти цьому уваги. Або записався в спортзал і перейнявся своїми м’язами на п’ятому десятку, хоча раніше вони його не дуже цікавили. Все це говорить про те, що він явно хоче комусь сподобається, і навряд чи вам.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він не підпускає вас до телефону або комп’ютера. Він може маскувати це якимись жартами або робочої необхідністю, але ви втратили вільний доступ до телефону або ноутбука, які виявилися закриті паролем. Якщо цього не відбувається, а у чоловіка є коханка, то він намагатиметься завести другі акаунти в соцмережах і вчасно видаляти SMS-повідомлення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...