facebook

А Прикарпаття зустрічатиме Саакашвілі з яйцями?

На станції «Бахмут» учасники блокади тимчасово окупованих територій закидали яйцями кортеж, в якому їхав Міхеіл Саакашвілі. Про це повідомляють «Незалежний Портал Новин» і «Трибун».

У статтях йдеться, що 13 лютого екс-керівник Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі приїхав на т.зв. блокпости блокадників тимчасово окупованих території Донецької області на залізничних станціях «Фенольна» та «Бахмут» з метою проведення власних виступів, нібито, у підтримку дій блокувальників.

Однак, приїзд Міхеіла Саакашвілі не був сприйнятий місцевими мешканцями, які вступили у словесну перепалку з політиком та зірвали виступ останнього.

Водночас, на залізничній станції «Бахмут» політику не вдалося провести виступ перед блокадниками, які не дозволили Саакашвілі виступити із промовою та вигнали з блокпосту закидавши кортеж, в якому він пересувався, яйцями.

На думку ряду громадських діячів, це пов’язано з тим, що блокувальники вирішили не допускати піарників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У свою чергу, Дмитро Корчинський ще раніше на своїй сторінці у Facebook написав, що екс-очільник Одещини Михеїл Саакашвілі разом з мером Одеси Геннадій Труханов замовляли проведення дорожніх робіт у місті та області у компанії, що сплачує податки у Росії. Про це повідомляє Інтернет-видання «Інформатор».

Труханов бюджетні кошти Одеси віддавав московському бізнесу. Зокрема, всі дорожні роботи в місті віддані офшорній компанії “РостДорСтрой”, що належить Жукову, який пов’язаний з Сонцевським угрупованням (отже, з ФСБ), сплачує податки в московії. Офшорка зареєстрована на російський паспорт Труханова.

Цій самій офшорці Саакашвілі віддав всі дорожні роботи в області (ділить відкати з Трухановим), саме тому поліція Лотрткіпанідзе захищає Труханова”, – припустив Корчинський.

Джерела:

http://npn.com.ua/6766/blokadniki-zakidali-saakashvili-yajcyami/

http://tribun.com.ua/40031

http://informator.news/truhanov-ta-saakashvili-zamovlyayut-dorozhni-roboty-na-odeschyni-u-rosijskoji-kompaniji/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...