facebook

ТОП-5 секретів сексуальності для цієї весни

Засмагай
Оголюючі ніжки, що не очень приємно Бачити, что вони “по-зимарки” білі. Тому, если у тебе немає возможности з’їздіті позагоряти на екзотичних південний курорт, терміново запишіться в солярій або, прінаймні, скорістайся автозасмагою. Засмага поможет Приховати дрібні Недоліки твоєї кожи йта істотно підвіщіть твою пріваблівість и Впевненість у Собі.

0ea_depositphotos_140503286_m_2015

Зроби пілінг
Гладенькі Оксамитова шкіра – запорука твоєї Весняної сексуальності. Для того, щоб добиться максимального ЕФЕКТ, скорістайся скрабом и жорсткий губкою (Проводити процедуру бажано під гарячим душем). Зайве 5 хвилин у ванній – и шкіра віглядатіме молодший и здоровішою!

Роздягнися
Доведено – чим Частіше ми бачим собі оголені, тім более починаючі любити власне Тіло. Тому Частіше ходи вдома голою и не забувай поглядаті на собі в дзеркало. Аджея краса почінається зсередіні и если ми Самі НЕ полюбімо собі, не можна розраховуваті на Захоплення оточуючіх.

Носи сексуальні білізну
Саме усвідомлення того, что під суворим діловім костюмом у тебе Шовкова-мережівна краса істотно підвіщіть твою самооцінку! Даже если в тебе немає в Сейчас Чоловіка, здатно оцініті Цю білізну, носи ее, щоб порадуваті саму себе. Ті почуватімешся жінкою, здатно дівувати, а головне – всегда будеш готова до любовних пригод!

Побільше руху
Пройшовши пішкі вместо того, щоб їхати на таксі, запишіть у фітнес клуб, встань вранці на пробіжку … Як відомо, рух – це життя, а ми додамо – життя и краса. А головне – здоров’я!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...