facebook

Як пояснити дитині, що таке кохання

Адже не завжди доросла людина може підібрати правильні слова і навчити дитину висловлювати свої почуття. Ми дамо вам список книг, які зроблять це краще будь-кого.

shutter72318197

“Знаєш, як я люблю тебе”. Автор Сем Макбратні
Ця книга підкорила читачів з усього світу, її було переведено на 53 мови і продано більше 30 мільйонів екземплярів. У книзі розповідається про маленьке зайченя та його тата, які змагалися, хто кого любить більше.

“Закоханий Сплет”. Автор Роб Скоттон
Тут розказана історія про серйозний чоловічий вчинок маленького кошеняти. Йому треба подарувати валентинку однокласниці, яка йому дуже подобається. Він хвилюється, що його валентинка не сподобається обраниці, до того ж він не знає, які почуття вона до нього відчуває.

“Нуар та Бланш”. Автор Антон Соя
Історія, яка вчить ніколи не здаватися і боротися за свою любов. Тут розказано про двох закоханих котиків в Парижі. Вони познайомилися в зоомагазині, але кішку купила якась дама і відвезла в невідомому напрямку. Кот розуміє, що не може без неї жити і відправляється на пошуки.

“Вафельне серце”. Автор Марія Парр
У цій книзі описуються кумедні пригоди хлопчика Триллі і його подружки Оленки. Історії не завжди веселі, адже друзям доводиться боротися з труднощами і переживати розставання. Але цю книгу варто прочитати не тільки дитині, а й дорослому, особливо, якщо ви не вірите, що 9-річна дитина здатна на глибокі почуття.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Маленька книжка про любов”. Автор Ульф Старк
Історія про хлопчика Фреда, який переживає першу закоханість. Книга читається дуже легко, незважаючи на те, що теми в ній піднімаються зовсім нелегкі.

“Книга, яка розповість все про хлопчиків і дівчаток”. Автор Франсуаза Буше
Книга наповнена веселими ілюстраціями і кумедними фразами, легко розповідає про те, чим хлопчики відрізняються від дівчаток. Тут розповідається про перше кохання, перші стосунки та перший поцілунок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...