facebook

7-річна дівчинка написала в Google, щоб її взяли на роботу, й отримала запрошення

7-річна Хлоя Бріджвотер написала листа компанії Google, в якому розповіла, що захотіла у них працювати, коли дізналася про картинг та зручні крісла. CEO компанії Сундар Пічаі відповів, що чекає її резюме, щойно вона закінчить школу.

fbd403c-google

У листі, який дівчинка написала від руки, вона детально розповіла про свої комп’ютерні навички та висловила бажання працювати в Google, йдеться на The Daily Mail.

“Я б також хотіла працювати на шоколадній фабриці та проплисти на Олімпійських іграх. Я також люблю комп’ютери й граю в ігри на ньому. Мій тато дав мені гру, в якій потрібно керувати роботом, і тепер я розумію, що хочу більше дізнатися про комп’ютери. Тато каже, якщо я старатимуся, одного дня зможу працювати в Google”, – написала Хлоя.

Дівчинка також розповіла, що вона гарно навчається, а її 5-річна сестра Холлі теж розумна, однак більше полюбляє одягати ляльок.

3e69148-google-divchynka

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Тато сказав мені написати вам листа про те, що я хотіла б працювати в Google. Я не дуже розумію, що це таке, але дякую, що прочитали його. До цього я писала листа лише один раз – Дідові Морозу”, – розповіла дівчинка.

Гендиректор Сундар Пічаі відповів малій, що сподівається, Хлоя багато йтиме за своїми мріями:

“Тоді точно вдасться усе, чого б ти хотіла – від роботи в Google, до плавання на Олімпійських іграх. Я чекатиму резюме, коли ти закінчиш школу”.

649e8bf-google-lyst

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...