facebook

Помер член жюрі шоу “ТАНЦЮЮТЬ ВСІ!”

Прославленого українському хореографа і прекрасну людину Олексія Ігоровича Литвинова, який помер 9 грудня, згадують його колеги по шоу «Танцюють всі!» Влад Яма, Тетяна Денисова та Лілія Ребрик.

Тетяна Денисова : «Таких людей, як Олексій Ігорович, рідко зустрічаєш. Це приклад у всьому. Він – Генерал життя, завжди тримався на висоті. Виховав не одне покоління яскравих бальних танцівників, які прославляють Україну в усьому світі. Він заряджав своїм життєлюбством всіх і жив, стверджуючи. Олексій Ігорович, люблю вас!»

ccc-2-640x425-e1486918889653

Влад Яма : «Років з десяти я пам’ятаю Олексія Ігоровича Литвинова – він судив мене ще на дитячих турнірах. Ми особисто ще знайомі не були, але я вже тоді знав, що це один з кращих тренерів України. Одного разу я навіть потрапив до нього на тренувальні збори, вчився майстерності. Чи міг я тоді уявити, що колись стану не просто його учнем, а колегою!

Познайомилися ми вже на «Танцях із зірками». На цьому шоу він теж, до речі, мене ще судив. А потім ми сіли за один суддівський стіл на «Танцюють всі!».

24028240-560x376

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Олексій Литвинов мав дивне чуттям на талановитих танцюристів. І це можна сказати не тільки по шоу. Його учні розкидані по всьому світу, і дуже популярні в Європі, Америці. Багато з тих, чиї таланти відкрив Литвинов, стали чемпіонами світу, просто про це не всі знають. Взагалі, Олексій Ігорович був напрочуд скромною людиною, яка не хвалився своїми перемогами. Він був Учителем з великої літери».

Лілія Ребрик : «В першу чергу, «Танцуюють всі!» Асоціюється у мене з ім’ям Олексія Ігоровича Литвинова. З першого сезону він був головою журі і душею компанії. Це була людина, яка завжди знаходив можливість посміхнутися, пожартувати, сказати щось підбадьорююче. Ніщо і ніхто не залишало його байдужим.

Мені пощастило танцювати з Литвиновим в новорічному випуску «Танцюють всі!» Не дивлячись на те, що він був найстаршим з суддів, з великим ентузіазмом погодився зі мною танцювати. І робив це з такою віддачею, з таким приголомшливим настроєм, що здавалося, що його енергії і гумору вистачить на всіх. Навіть коли він захворів, ніколи не скаржився, тримався бадьоро, знаходив в собі сили жартувати, не хотів, щоб його жаліли.

Коли ми дізналися, що Олексія Ігоровича не стало, всі були на репетиції «Танцюють всі!». І така пауза зависла в повітрі, така тиша дзвінка утворилася … У кожному з нас утворилася порожнеча, яку вже не заповнити. Це велика втрата. Світла пам’ять”.

Нагадаємо, сім’я Олексія Литвинова до останнього боролася за його життя. У серпні рідні хореографа звернулися за допомогою до його шанувальникам і колегам , щоб зібрати кошти на операцію і курс інтенсивної терапії. Олексій Литвинов помер у віці 60 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...