facebook

Молодіжна збірна України програла Македонії у дебютному матчі Головка

Молодіжна збірна України поступилася Македонії у матчі відбору на Євро-2017. Зустріч пройшла у Києві і завершилася з рахунком 2:0 на користь команди Благоя Мілевські.

golovko249

Гості забили у кожному з таймів. На 18-й хвилині відзначився Маріан Радеські. На початку другої половини гри рахунок подвоїв Бєсір Дамірі. У македонців ще був вихід сам на сам із воротарем збірної України, але Роман Підківка удар відбив.

Українці більше володіли м’ячем. Господарі чимало часу провели на половині поля суперника, але лічені рази змогли влучно пробити по воротах. Македонці ж успішно ловили нашу збірну на контратаках.

Матч не вийшов щедрим на гольові моменти. Натомість було багато боротьби, єдиноборств і жовтих карток. У другому таймі медики бігали не менше за гравців.

Наприкінці українці мали щонайменше п’ять хороші моменти забити македонцям, але так не спромоглися хоча б на гол престижу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після цього програшу наша “модіжка” втратила шанси на вихід з групи. Тепер Олександру Головку залишається будувати нову команду на наступний відбір.

Додамо, що сьогодні Олександр Борисович дебютував в офіційних матчах у молодіжній збірній.

Свій наступний матч команда зіграє 31 травня проти Ізраїля в рамках Міжнародного турніру пам’яті Валерія Лобановського.

Євро-2017

Кваліфікаційний раунд

Україна U-21 — Македонія U-21 — 0:2 (0:1 0:1)

Гол: Маріан Радеські (18 хв), Бесір Дємірі (56 хв)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...