facebook

СБУ нанесла потужний удар по “інтернет-війську” “Новоросії”

Співробітники Служби безпеки України провели ряд успішних операцій з викриття та затримання інтернет-агітаторів, які в соцмережах вели антиукраїнську пропаганду від імені фейкової “Новоросії” і закликали до повалення державного ладу.

514227

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

898903

Відзначається, що правоохоронці зареєстрували 30 кримінальних проваджень проти власників або адміністраторів пабликов в соціальних мережах, а 17 зловмисникам було повідомлено про підозру.

“Суди різних інстанцій винесли 13 обвинувальних вироків за дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу; захоплення державної влади; посягання на територіальну цілісність і недоторканність України; створення терористичної групи чи терористичної організації”, – заявили в прес-службі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

sbu

В якості прикладу повідомляється про вирок, який Святошинський районний суд Києва виніс 42-річної жительки столиці – жінка поширювала в інтернеті матеріали із закликами до зміни територіальних меж України. У відомстві зазначили, що оперативники спецслужби затримали любительку “Новоросії” на початку вересня 2016 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...