facebook

“Немає виправдання зайвої ваги після вагітності”. Історія матері п’ятьох дітей.

У 34-річної британки Симон Гейтлі з Норт-Йоркшира, Великобританія, п’ятеро дітей, старшому з яких вже 9 років. Але вона все одно примудряється залишатися в прекрасній формі і приділяти час тренуватися два рази в день. Багатодітна мама починає свій день о 5 ранку із занять у спортзалі, потім йде на прогулянку з собакою, а для щоденних присідань і віджимань використовує в якості ваги своїх же дітей.

скрш10

Симон заявляє, що вона – доказ того, що можна мати ідеальне тіло і після народження п’яти дітей, а решта – це все відмовки і просте небажання займатися собою.

Британка запевняє, що її приголомшлива фігура і фітнес-режим зовсім не керують її життям. Вона лише хоче показати іншим мамам, що немає ніякого виправдання розпливлася фігури після пологів.

скрш1

Її чоловік, 45-річний професор Пол Гейтлі, і їх діти – Мінні (2 роки), Індія (5 років), Блоссом (6 років), Честер (7 років) і Саммер (9 років) – із задоволенням займаються спортом і звикають ходити на великі відстані.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

скрш2

«Коли я була вагітна перший раз, то їла не перестаючи і набрала стільки зайвих кілограмів, що до пологів важила в 3 рази більше свого звичайного ваги».

скрш3

«Однак після народження Саммер я взяла себе в руки і повернула свою колишню форму».

fitness-mom

«З тих пір я народила ще чотирьох дітей. І хоча мій живіт і прес піддавалися, як ви самі розумієте, численним змінам у мене досі вісім кубиків».

скрш5

«Я хочу показати іншим жінкам, що необов’язково жити в спортзалі, щоб мати плоский живіт і підтягнуте тіло».

скрш6

«Багато друзі запитують, як я умудряюся і позайматися в спортзалі, і за п’ятьма дітьми встежити».

скрш7

«Але справа в тому, що як раз без тренувань я не змогла б так багато встигати».

скрш8
«Саме завдяки щоденним заняттям у спортзалі, поки вся родина спить, здорової та свіжої їжі, я відчуваю себе чудово і в мене енергії хоч відбавляй».

скрш9

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...