facebook

Померла найстаріша актриса, яка не знялася в жодному фільмі

У Новосибірську вранці 3 лютого померла одна з найстаріших актрис Росії Зоя Булгакова. Вона пішла з життя на 102-му році життя.

Про це повідомила прес-секретар молодіжного театру “Глобус” Тетяна Піскайкіна. Прощання з актрисою заплановано на 6 лютого. Воно відбудеться в новосибірському Будинку актора.

91614_w_700

“Два роки тому ми відзначали сторіччя Булгакової, вона прекрасно себе відчувала, була при здоровому розумі й твердій пам’яті, але, на жаль, роки беруть своє”, – з сумом розповіла Піскайкіна.

Зоя Булгакова удостоєна звання заслужена артистка РРФСР і почесного громадянина Новосибірська. Актриса стала однією з перших випускниць театральної студії при “Глобусі”. На його сцені вона почала грати з 1930 року. Булгакова виступала також в театрах Москви.

У 55 років вона попрощалася з театральною сценою. У 2001 році ім’я Зої Булгакової внесли в Золоту книгу культури Новосибірської області.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, портал “Знай.ua” повідомляв, на 68 році пішов з життя відомий британський артист і учасник груп King Crimson Джон Уеттон.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...