facebook

Українцям стане складніше отримати візу в США — указ Трампа

Особи, які звертаються за повторним одержанням неімміграційних віз, термін дії попередніх віз яких минув понад 12 місяців тому, тепер не можуть скористатися процедурою оновлення візи без особистої співбесіди

468512796

468512796

Антимиграционный указ Трампа ускладнить життя українців. Як повідомляє на своєму сайті посольства США в Україні, процедура отримання віз для громадян України змінилася.

Причиною цього став указ президента США Дональда Трампа, який ускладнює отримання іноземцями віз до Сполучених Штатів.

Згідно з текстом указу, підписаного 27 січня, особи, які звертаються за повторним одержанням неімміграційних віз, термін дії попередніх віз яких минув понад 12 місяців тому, тепер не можуть скористатися процедурою оновлення візи без особистої співбесіди.

“Всі заявники, які не відповідають всім вимогам процедури оновлення візи поштою, повинні призначати співбесіду для звернення за неімміграційну візу”, — йдеться в указі.

Безымянный 2_4

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше відновити візу можна було в спрощеному режимі протягом 47 місяців після закінчення попередньої, скориставшись послугами пошти.

Як повідомлялося раніше, суд дозволив прибулим 29 січня у США мігрантів ігнорувати указ Трампа. Суддя Федерального окружного суду Нью-Йорка Енн Доннеллі задовольнила позов Американського союзу захисту громадянських свобод (ACLU). За даними союзу, рішення торкнулося до 200 осіб, які перебувають у транзитних зонах аеропортів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...