facebook

Топ 5 найкращих телефонів 2017 року

Наш список кращих нових телефонів в 2017 році ,ми вивчили кращі нові Android телефони, кращі нові iPhone і кращі нові телефони Windows, в тому числі кращих нових телефонів Samsung, найкраще нові телефони Sony, кращі нові HTC, кращі нові телефони LG та інші.Найкращі нові телефони прямо зараз?

1-201
Кращі нові телефони 2017 року:
1 Apple iPhone 8, iPhone 8 Plus
2 Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 Plus
3 LG G6
4 HTC 11
5 OnePlus 4

Кращі нові телефони 2017 року: Apple iPhone 8 і iPhone 8 Plus
iPhone 8 британська дата випуску: вересень 2017
Щоб компенсувати відносно невеликі оновлення в цьому році. Поєднання дизайну і апаратних змін повинні зробити iPhone 8 найбільш радикально новим

iPhone, який нагадує один лист скла з екрану OLED від краю до краю. За словами постачальника Apple, принаймні один з нових айфонів компанії за 2017 рік буде мати тіло скла. Сканер TouchID Вважається, що бути приховані в склі, в той час як фізичної кнопки Home не буде.

Інші чутки припускають iPhone 8 буде включати бездротову зарядку в перший раз, а також можливі біометричні функції, такі як розпізнавання осіб або сканування райдужної оболонки ока. Він буде працювати на Apple, A11 процесор і руху сопроцесор,і роботать дьявольно швидко.

Смартфону Samsung Galaxy S8
Смартфону Samsung Galaxy S8 Plus приписують шестидюймовый дисплей
До цих пір компанія Samsung утримувала свої преміальні смартфони в категорії пристроїв з дисплеями не більше 6″ по діагоналі. Оригінальний Samsung Galaxy Note оснащений дисплеєм діагоналлю 5,3″, друге покоління отримало дисплей 5,5″, екран наступних моделей виріс до 5,7″.
Свіжі чутки вказують, що смартфон Samsung Galaxy S8 Plus буде оснащений дисплеєм збільшеної діагоналі. Нібито південнокорейський виробник розмістив замовлення на дисплеї для Samsung Galaxy S8 і Samsung Galaxy S8 Plus. У першому випадку джерело говорить про діагоналі близько 5″, для Samsung Galaxy S8 Plus називається конкретне значення 6″.
Джерело підтверджує попередню інформацію про те, що корпус Samsung Galaxy S8 Plus збереже зразкові габарити Galaxy S7 Edge — це буде досягнуто завдяки зменшенню рамок навколо дисплея, а також відмови від кнопки Home.

LG G6
Дочірнє підприємство концерну LG під назвою LG Innotek офіційно представило фронтальний фотомодуль з інтегрованим сканером райдужної оболонки.Новинка стане складовою частиною майбутнього флагмана LG G6. Про це у вівторок, 1 листопада, повідомляє AndroidAuthority з посиланням на інформовані джерела.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Незважаючи на зручність і швидкодію дактилоскопічних сенсорів, сканер райдужної оболонки в теорії залишається найбільш захищеним способом ідентифікації.Саме він, якщо вірити чуткам, ляже в основу власного сервісу компанії під назвою LG Pay. Гаданий реліз платіжного і апаратного продуктів відбудеться не раніше весни 2017 року.

Згідно з наявними в нашому розпорядженні відомостями, LG G6 буде разюче відрізнятися від свого попередника. Новинка не отримає модульної конструкції і буде більшою мірою схожою на модель V20. Рішення LG відмовитися від подальшого розвитку лінійки аксесуарів LG Friends могла вплинути їх вкрай низька популярність серед власників смартфона G5.

Смартфон HTC 11 може отримати SoC Snapdragon 835 і 8 ГБ ОЗУ

На сайті Android Headlines з посиланням на Weibo опублікували порцію свіжих чуток про новому флагманському смартфоні HTC 11, який повинен бути представлений навесні наступного року.
Якщо вірити джерелу, екран HTC 11 матиме діагональ 5,5 дюйма при дозволі 2560 x 1440 пікселів. Серцем смартфона виступить однокристальна система Qualcomm Snapdragon 835 з GPU Adreno 540.
Основна камера повинна включати два 12-мегапіксельних датчика зображення, а фронтальна камера буде восьмимегапиксельной. Ємність акумулятора

складе 3700 мА•год, смартфон буде підтримувати технологію швидкої зарядки мА•год
Обсяг оперативної пам’яті HTC 11 повинен скласти значні 8 ГБ флеш-пам’яті також буде достатньо — цілих 256 ГБ. Працювати пристрій під управлінням Android 7.0 Nougat з графічною оболонкою HTC Sense.

Інформатор стверджує, що пристрій буде запущено за ціною близько $690.

Вибух OnePlus 4 вказують на новий дизайн скла, камера з подвійним об’єктивом, екраном QHD, великий батареї і навантаження потужності.

OnePlus вдалося послідовно виділитися з натовпу, пропонуючи високого класу обладнання за ціною, середньої цінової категорії.

Але навіть сказати, що undersells свої досягнення. Компанія часто специфікації суперників з його “ніколи не погоджуйтеся ‘мантри і чітко ставить час і думки в свої телефони, але досі вдається продавати їх дешевше.

Все це відноситься до OnePlus 3, який має масивний 6GB оперативної пам’яті, а також преміум складання і високого класу специфікації по всьому, все всього за $ 399, £ 329 (близько AU $ 450).

Але це не є точними даними, і ми придумали список побажань речей, які ми хочемо бачити до неминучого OnePlus 4 або OnePlus 5, оскільки є шанс, що це можна назвати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...