facebook

Ця ситуація увійшла в історію як найкрутіша відповідь на грубість і несправедливість

Нікому невідомий кантрі-музикант Дейв Керролл летів у 2009 році на концерт у Небраску. Авіакомпанія United відмовила йому у проханні взяти гітару на борт і змусила здати інструмент у багажне відділення. Ще перед польотом Дейв побачив, як жбурляють речі при завантаженні – між якими була і його гітара вартістю 3500 доларів.

x_4e8b88ed

При отриманні багажу вияснилося, що інструмент дійсно зламали. Цілий рік авіакомпанія морочила йому голову і відмовлялася визнавати свою провину. Врешті-решт один із співробітників United сказав “рішуче ні” у відповідь на всі подальші спроби музиката подати скаргу.

Дейв перестав скаржитися – і замість цього написав пісню “United Breaks Guitars” (Авіакомпанія United ламає гітари), в якій описав усе, що з ним сталося. Кліп став хітом інтернету і набрав 16 мільйонів переглядів. Дейв миттєво став світовою зіркою. Компанія-виробник гітар Taylor подарувала йому одразу дві нові гірати. А через чотири дні після публікації відео на YouTube, авіакомпанія United Airlines втратила 10% біржової вартості, що обійшлося власникам акцій в 180 000 000 доларів.

Співробітники United пропонували Дейву хороші відступні за те, що він забере кліп з мережі.
Він сказав рішуче “Ні”.

А ось той самий легендарний кліп.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...