facebook

“Овідіопольського вбивцю” знайдено повішеним в одеському СІЗО

Підозрюваного у жорстокому вбивстві жінки та 2-річної дитини було виявлено повішеним у камері слідчого ізолятора.

1485601954-9987

В Одесі сьогодні в СІЗО виявлений повішеним чоловік, підозрюваний у вбивстві жінки та 2-річну дитину в місті Овідіополь в грудні 2016 року.

Як повідомив УНІАН представник в правоохоронних органах, Дмитро Погорєлов виявлено повішеним у камері слідчого ізолятора.

В даний час проводяться відповідні слідчі дії.

Як повідомляв УНІАН, в Одеській області 30 грудня 2016 року було затримано і взято під варту Дмитра Погорєлова, 1985 року народження. Він обґрунтовано підозрюється в тому, що напередодні, 29 грудня, убив жінку та її 2-річну дочку, а також вчинив підпал їх будинку в Овідіополі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В Овідіополі на місці пожежі після гасіння вогню було виявлено обезголовлені тіла.

Досудове розслідування здійснюється за п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб, умисне вбивство малолітньої дитини), ч. 1 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу), ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

За неофіційними даними, загибла жінка є родичкою співробітника одного з підрозділів ГФС, і перед вбивством і підпалом її будинку зловмисник підпалив житловий будинок податківця. Співробітник ГФС і його сім’я в цей час були відсутні. Підозрюваний працював у підприємця – чоловіка вбитої жінки.

Повідомлялося, що підозрюваний, який прямував після вбивства на вантажівці в Одесу, також мав намір в’їхати в місце масового скупчення людей, щоб було багато жертв.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...